« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Posttraumatische Groei

Sterker door ellende

Greet Vonk heeft twintig jaar ervaring als (programma-/interim)manager en directeur in de zakelijke dienstverlening en zorg. Ze heeft een brede opleidingsachtergrond en is opgeleid tot docent, IT-er, bedrijfskundige, coach en managementwetenschapper (afstudeerrichting Strategisch HRM).
Sinds 2006 werkt ze als coach. Ze is gespecialiseerd in TSI Trimetrix ontwikkelassessments en deed een wetenschappelijk onderzoek betreffende PostTraumatische Groei (PTG).
Haar onderzoek is recent gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift International Journal of Workplace Health Management.

Greet Vonk geeft regelmatig lezingen/workshops op het gebied van PostTraumatische Groei (PTG). Ze sprak bijvoorbeeld op het Europese Congres Positieve Psychologie, op het wetenschappelijke symposium van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en bij het NIP (Burn-out van klacht naar kracht). Zij geeft ook lezingen en workshops voor HR-professionals, mensen die zelf ellende hebben (gehad) of mensen die gewoon geïnteresseerd zijn in het fenomeen PostTraumatische Groei.

Greet Vonk (MSc) is als Master Practitioner Coach aangesloten bij EMCC/NOBCO en is lid van de Raad van Advies van de NOBCO.

Lees het artikel van RTL Nieuws, waarin Greet wordt geïnterviewd over het proces van rouwverwerking.

Ze kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Het bestseller boek dat ze samen met collega Anja Jongkind schreef: Posttraumatische Groei - Sterker door ellende.
  • De positieve gevolgen van allerlei soorten ellende, o.a. burn-out
  • Hoe ga je om met ellende in je leven als gevolg van Corona, burn-out, scheiding, depressie, ziektes, faillissement, etc.
  • PostTraumatische Groei (PTG), de positieve ‘tegenhanger’ van PTSS
  • Haar wetenschappelijke publicatie nav het onderzoek dat ze deed naar PostTraumatische Groei bij mensen die een burn-out hebben gehad
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Greet Vonk boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN