« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Impact business modellen

Innovatieve business modellen & persoonlijk leiderschap

Drs. Gloria van Ewijk, MBA, is van huis uit sociaal wetenschapper, coach en een innovatieve professional met pit. Gloria is een serial entrepreneur die graag nieuwe concepten ontwikkelt, ondernemers ondersteunt en professionals helpt bij het inzetten van hun potentie. Ze werkt graag samen met andere ondernemers om bij te dragen aan een duurzame samenleving.

In 2011 won zij de FD Career Challenge. De FD Career Challenge is een strijd waarin ambitieuze professionals een MBA aan de Nyenrode Business Universiteit kunnen winnen. Het onderwerp van de wedstrijd was ’Het Nieuwe Werken’, waarin zij haar visie over ’Co-creatie met je klanten’ deelde.

Gloria kan een publiek een echte reis laten maken. Ze slaat een brug tussen de zakelijke wereld door haar studie bij Nyenrode en de innovatieve wereld met haar eigen concepten van Life Impact Company. Met energie, passie en wilskracht vertelt ze met toewijding over het toepassen van innovatieve business modellen en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Na haar lezing wil je gelijk aan de slag.

Onderwerpen voor haar lezingen zijn: 

  • Impact business modellen & prijsstrategieën voor bedrijven 
  • Persoonlijk leiderschap voor professionals 
  • Vrouwelijk leiderschap
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Gloria van Ewijk boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN