« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter | gespreksleider

Verbindende dagvoorzitter

Gian van Grunsven is een ervaren en bevlogen interviewer en gespreksleider. Zij presenteert en ontwikkelt haar eigen programma’s in theaters en debatcentra, en treedt daarnaast op als dagvoorzitter en moderator van uiteenlopende evenementen. Gian ziet het als uitdaging om in korte tijd volledig in een thematiek of vraagstuk te duiken, om de doelstellingen van haar opdrachtgever helder te krijgen, en het publiek mee te nemen in een productief en inspirerend gesprek.

Gian van Grunsven 16Als het gaat om kunst en cultuur, onderwijs of sociaal-maatschappelijke onderwerpen heeft ze een voorsprong. Kernbegrip in Gian’s werk is verbinden: in haar eigen programma’s zoekt ze cross-overs tussen kunstenaars, beleidsmakers en wetenschappers, tussen het persoonlijke en het universele en tussen (kunst)disciplines. Als gespreksleider staat connectie met en tussen haar gasten en het publiek centraal.

Gian werkte eerder samen met o.a. De Balie, Pakhuis de Zwijger, Stadsschouwburg Amsterdam, IDFA, Humanity House, AmsterdamFM en NEMO. Ze behaalde haar Masteropleiding Dramaturgie aan de Universiteit van Amsterdam, en volgde een Bachelor Moderne Cultuurgeschiedenis aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast verfijnt ze zich doorlopend in haar vak via uiteenlopende masterclasses interviewen en improvisatie. (foto: André Sjouer)

Afgelopen jaar heeft zij een podcastreeks over borstkanker en seksualiteit opgezet genaamd ’De herontdekking van haarzelf’.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Gian van Grunsven boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN