« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Smartphone video expert

De beste camera is de camera die je bij je hebt

Op zoek naar een sprankelende spreker, een vakvrouw, iemand die het tempo hoog houdt? Boek Geertje voor je (online) event!
Geertje Algera studeerde journalistiek en culturele antropologie. Zij werkte jarenlang bij KRO-NCRV als verslaggever en regisseur bij onder meer De Wandeling en De Reünie. In 2014 ontdekte zij dat je met de smartphone tv-programma’s kon maken, en ze werd de eerste iPhone-verslaggever bij de publieke omroep in Hilversum.
Sinds 2016 runt ze haar eigen bedrijf, waarbij ze trainingen geeft en spreker is op (internationale) events. Al meer dan 5000 mensen volgden haar training “Professionele video’s maken met je smartphone”.

Geertje heeft een eigen stijl van presenteren, waarbij iedereen actief mee gaat doen en niemand de kans krijgt in gedachten af te dwalen. Onze klanten hebben de bijdrage van Geertje als een van de hoogtepunten van de dag beoordeeld. - Jan Zwoferink - Corrective Cosmetics

In maart 2022 verscheen bij Uitgeverij Nubiz Professionele video’s maken met je smartphone, een praktisch handboek voor mensen die willen leren filmen of vloggen met hun smartphone. Lovende recensies verschenen onder meer op Managementboek, Villamedia en Frankwachting. Inmiddels is de 3e druk verschenen. Het is eventueel mogelijk om dit handige boek in de goodybag van het event mee te nemen. Een nuttig en waardevol cadeau. Meer informatie over Geertjes boek is hier te vinden.

Geertje is te boeken voor lezingen, workshops en masterclasses op gebied van:

  • Hoe maak je snel & effectief een video met je smartphone
  • Vloggen met de smartphone
  • Zakelijk vloggen voor LinkedIn
  • Een eventvideo maken
  • Instagram Reels maken

Of Geertje nu een lezing geeft of een workshop, het is altijd interactief, energiek en praktisch. Deelnemers leren een praktische vaardigheid die direct inzetbaar is. Vaak worden zelfs direct video’s gemaakt en gepost op sociale media.

Organisaties die Geertje hebben geboekt als spreker zijn: Universiteit van Maastricht, International Journalism Festival van Perugia, Empower Women, Wageningen Universiteit, ACTIZ en de MBO Raad. 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Geertje Algera boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN