« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Saskia Schalekamp en Louise Hensen

Muzikaal collectief FIERE VROUWEN is opgericht door Louise Hensen en Saskia Schalekamp. Meer dan dertig singer-songwriters, kleinkunstenaars en zangeressen uit verschillende disciplines zijn aangesloten als Fiere Schrijfster. FIERE VROUWEN maakt theaterproducties en verzorgt muzikale intermezzo’s op maat bij events.

Theaterproducties:

In 2016-2017 toerde FIERE VROUWEN met haar eerste gelijknamige voorstelling door de Nederlandse theaters, met een uitverkochte De Kleine Komedie als première. In hun tweede theatrale muziekvoorstelling GOOD GIRL verkent FIERE VROUWEN de vrouw en al haar eigenschappen. Actrice Rosa Mee, zangeressen Louise Hensen en Annemarie Maas slepen het publiek mee in een razende muzikale achtbaan langs alle facetten van de vrouw. GOOD GIRL toert vanaf januari 2019 door het land en wordt geregisseerd door Ko van den Bosch.

Muzikale intermezzo’s:

Mist er nog een intermezzo op uw event? Muzikaal collectief FIERE VROUWEN kan u daarbij helpen! FIERE VROUWEN maakt persoonlijke liedjes op maat voor uw jubileum, congres, afscheid, prijsuitreiking of presentatie. Kortom; een originele en stijlvolle invulling voor uw event.

Zo maakte FIERE VROUWEN met een lied de winnaars van VIVA400 Awards bekend, bezongen ze de Topvrouw van het Jaar met een persoonlijke ode, bij het jubileum van D66 brachten ze een eerbetoon ter nagedachtenis aan Els Borst. Ook verrasten ze de laureaten van de Spinoza Premie met een muzikaal cadeau en de nieuwe leden van de Koninklijke Academie voor de Wetenschappen. Bij I-did gaven ze namens de opdrachtgever een hele afdeling ontwerpers een schouderklop middels een op maat gemaakt lied.

FIERE VROUWEN werkt met 30 verschillende singer-songwriters die allen zijn aangesloten bij het collectief. Ze brengen stuk voor stuk hun eigenheid mee en schrijven in verschillende muziekstijlen. Zo kan FIERE VROUWEN altijd de perfecte match voor de opdrachtgever maken.

Lees ook hun InBeeld verhaal.

De Fiere Vrouwen kunnen o.a. de volgende optredens bezorgen:

  • Muzikaal intermezzo op maat
  • Iemand muzikaal in het zonnetje zetten
  • Concert op maat
  • Huiskamer- of tuinconcert
  • Dagvoorzitterschap
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Fiere Vrouwen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN