« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Toekomstbestendig ondernemen

Fauzia Mahomed Radja heeft een bedrijfskundige achtergrond en meer dan vijftien jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening. Sinds 2011 ondersteunt ze met haar bedrijf ondernemers op het gebied van strategisch management. Toekomstbestendig ondernemerschap is een van de thema’s waar ze veel bedrijven over adviseert om de juiste strategiekeuzes te maken. 

Een doordachte strategie is voor iedere organisatie noodzakelijk. In deze snelle tijd waarin de markt razendsnel verandert en de technologische veranderingen snel opvolgen is toekomstbestendig ondernemerschap van cruciaal belang. 

Daarnaast is ze ook actief als columnist voor een aantal ondernemersbladen en vaste recensent bij Bol.com en Managementboek op de thema’s rondom management & organisatie.

Naast haar werkzaamheden heeft ze ook diverse bestuursfuncties (RvT Onderwijsmuseum, bestuurslid VNO-NCW West VrouwenNetwerk, RvT St. New European Cultural Collaborations, bestuur De Maatschappij van Nijverheid en Handel).

Haar diverse ondernemersactiviteiten hebben een plek opgeleverd in De Kleurrijke Top 100, de lijst van invloedrijke en kleurrijke Nederlanders, een nominatie in de Opzij Top 10, Viva400 Award en de You Go Girl Award (onderdeel van de Vrouw in de Media Awards).

Fauzia kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Toekomstbestendig ondernemen
  • Ondernemerschap
  • Social Media
  • Personal Branding
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Fauzia Mahomed Radja boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN