« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter | Diversiteit & inclusie

Fatima Bouddokar is dagvoorzitter, trainer en coach met als rode draad het bijdragen aan mensen (en kinderen) uit een ongewenste situatie halen én het strijden tegen ongelijkheid. Het leven dat zij als kind van eerste generatie immigranten opgroeiend in een wit klein dorp geleefd heeft, met alle uitdagingen die daar bij komen kijken, heeft geleid tot haar passie voor inclusie en gelijkheid.

Na haar studie Communicatie, richtte zij zich op maatschappelijke onderwerpen zoals emancipatie. Als projectmedewerker bood zij ondersteuning aan emancipatieprojecten in Den Haag. Daarna heeft zij lange tijd gewerkt bij de Raad voor de Kinderbescherming, waar zij zich ontwikkelde als expert op de gebieden jeugdstrafrecht,  jeugdzorgveld, vechtscheidingen, radicalisering en criminele jeugdgroepen. Als verbinder werkte zij met verschillende ketenpartners samen om problemen adequaat op te kunnen lossen en goede adviezen te kunnen geven aan betrokken organisaties, altijd in het belang van de minderjarige.
Zowel bij het emancipatiebureau als bij de Kinderbescherming zette Fatima zich altijd in voor meer diversiteit en inclusie, zij was vaak gespreksleider bij bijeenkomsten en gaf voorlichtingen en workshops.

Fatima heeft de opleiding tot doorbraakcoach afgerond en is haar eigen bedrijf gestart, waarin ze haar passie om voor groepen te staan, mensen te helpen, mensen te raken en te motiveren is gaan volgen. Ze is in te huren als dagvoorzitter, gespreksleider, geeft trainingen op het gebied van D&I, stress, burn-out (preventie), energiemanagement en doet ook 1 op 1 coaching.

Daarnaast werkt Fatima parttime als Projectleider Geweld in Afhankelijkheidsrelaties bij de GGD op de onderwerpen huiselijk geweld, kindermishandeling, mensenhandel en zijdelings seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Fatima neemt haar persoonlijke ervaringen en professionele kennis mee in wat zij te bieden heeft. Voor een groep straalt Fatima positieve energie uit, een toegankelijke dagvoorzitter, die met passie de deelnemers meeneemt en motiveert. Ze kan snel schakelen tussen verschillende groepen en belangen en speelt daarin een verbindende factor.

Ze heeft al mooie opdrachten vervuld voor verschillende organisaties zoals: de Ministeries VWS, OCW, SZW, Gemeente Den Haag, Gemeente Amersfoort, Gemeente Rotterdam, st. Nidos, st. Jess, de Bildung Academie, ASR, st. Kasuaris etc.

Fatima treedt dus op als dagvoorzitter en kan een lezing verzorgen over:

  • Diversiteit & inclusie
  • Stress en energie-management
  • Vrouw van kleur en burn-out
  • Huiselijk geweld, kindermishandeling en de Meldcode
  • Seksueel grensoverschrijdend gedrag
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Fatima Bouddokar boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN