« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Eetgedrag

Beter voelen in hoofd en lijf

Eveline van de Waterlaat is naast diëtist ook toegepast psycholoog. Zij is gespecialiseerd in de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven. Ze kijkt niet alleen naar voedingspatroon en leefgewoontes, maar ook naar persoonlijkheid en gedrag. Dat maakt haar aanpak zo succesvol. Tijdens haar carrière als diëtist en coach heeft ze honderden vrouwen met positief resultaat begeleid bij het behalen én behouden van hun ideale gewicht. 

Eveline vindt dat alle vrouwen het verdienen om lekker in hun vel te zitten en ze heeft er daarom haar missie van gemaakt om andere vrouwen hierbij te helpen. Ze kijkt verder dan andere diëtisten en geeft niet alleen adviezen over wat men wel en niet kan eten, maar werkt ook aan gedragsverandering. Tussen weten en doen zit een enorm verschil. Ze helpt mensen, op een leuke manier, om van weten naar doen te gaan. 

Ze is auteur van het boek Nu afvallen en nooit meer aankomen. Met de NU SLANK methode naar minder kilo’s en meer grip op je (eet)gedrag. In dit boek leert ze vrouwen aan de hand van een revolutionair 7 stappenplan weer grip te krijgen op ongewenst snaaigedrag, waardoor ze weer de baas worden over hun eetgedrag.

Eveline kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:  

  • Word de baas over jezelf en je (eet)gedrag
  • Afvallen en nooit meer aankomen
  • Stoppen met jojoën 
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Eveline van de Waterlaat boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN