« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Netwerken

Groeien als ondernemer én als mens

Eveline Nelissen weet hoe je je netwerk kunt definiëren en voor je kunt laten werken. Haar missie is om ondernemers te leren dat netwerken leuk, waardevol én noodzakelijk is om succesvol te zijn.

Jarenlang had Eveline één doel in haar leven: hoorniste in het Concertgebouw Orkest worden. Ze was niet beter dan de beste en had last van podiumangst. Wat zij later pas leerde was dat ze geen enkel gebruik van haar netwerk had gemaakt om haar doel te bereiken.

Ze gaf haar carrière een volledig nieuwe wending en leerde bij o.m. grote internationale kantoren hoe je je netwerk kunt opzetten, laten groeien en voor je kunt laten werken. Nu helpt en begeleidt ze ondernemers om vanuit hun netwerk te groeien als ondernemer én als mens vanuit leiderschap, authenticiteit, het ‘bezweren’ van interne saboteurs en mindset met als doel impact hebben in de markt.

Eveline neemt mensen mee in haar verhaal dat laat zien dat het voor haarzelf ook een weg vol met worstelingen en struikelpartijen was, maar door vol te houden en de juiste mindset te gebruiken het wel mogelijk is om succesvol te worden.

Eveline Nelissen kan een lezing verzorgen over:

  • Je netwerk efficiënt gebruiken ‘jouw netwerk, jouw goudmijn’
  • Omdenken in je netwerk
  • Uit je comfortzone!
  • Waarom is de ene ondernemer succesvol en de ander niet (in real time netwerken)
  • Groeien als ondernemer met behulp van je netwerk
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Eveline Nelissen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN