« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

De Kracht van Kiezen

Persoonlijk leiderschap en bewustzijn

Evelina Zinger is adem- en bewustzijnscoach. Haar focus ligt op stress en burn-out preventie. Ze is toegankelijk en energiek en wil graag inspireren tot meer geluk, wijsheid en een mooier leven door je opnieuw te laten kijken naar de keuzes die je maakt en het waarom.

Als coach komt Evelina veel in aanraking met cliënten met stress. Dat kunnen ondernemers zijn of mensen met veel verantwoording op het werk maar ook die moeder op het schoolplein die 101 taken heeft en nooit aan zichzelf toekomt. 

Deze stress komt vaak voort uit niet voor jezelf kiezen, je leven laten leiden door de waan van de dag en alles wat MOET.

Het is belangrijk en krachtig om uit te zoeken wat jouw motor laat draaien, wat jou uit je bed laat komen. Anderen laten beslissen, passief je leven laten leiden door de mensen om je heen, vrienden, familie, collega’s etc. of werkdruk, dat is je kracht weggeven. Wat wil jij?

Steve Jobs zei het ook zo mooi: "Je tijd is beperkt. Verspil hem niet door het leven van anderen te leiden. Er is geen enkele reden om niet de weg van je hart te volgen".

In de interactieve lezing “de Kracht van Kiezen” geeft Evelina tips & tricks en leer je hoe je zelf beter kunt kiezen. Ze geeft aan waarom het belangrijk is om te kiezen en helpt de oorzaak te vinden wat jou hierin nu belemmert, zowel privé als tijdens je werk. Op een luchtige, interactieve en toegankelijke manier deelt ze haar inzichten met de zaal.

Door haar eigen openheid met persoonlijke voorbeelden inspireert zij anderen om ook eens na te denken over alle keuzes in het leven. Over veranderen van baan, over stress en burnoutpreventie, over persoonlijk leiderschap, over persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers gaan na haar verhaal/workshop naar huis met een gevoel van meer controle, stof tot nadenken en handige praktische tips waardoor kiezen makkelijke wordt.

Lees hier haar InBeeld-verhaal waarin ze vertelt over het ontdekken van je eigen verlangens.

Als trainer bij LCP begeleidt Evelina ook groepen in hun persoonlijke ontwikkeling dmv o.a. inspiratiesessies en (adem)coaching. Ze verzorgt met veel plezier een lezing/interactieve workshop over:

  • Kracht van Kiezen
  • Kracht van:
    • Doelen stellen; Een creatieve workshop met als eindresultaat meer inzichten, focus en een visuele richtingaanwijzer.
    • Energie & Vitaliteit; Je ontdekt je eigen valkuilen en energielekken en leert hoe je jezelf dmv korte oefeningen op kan laden.
    • Grip op je uitstelgedrag; Wil je eindelijk eens aan de slag met je to-do lijst? Daar gaan we tijdens deze workshop een start mee maken.
    • Gezonde voeding; Praktisch en informatief maar ook inzicht in de redenen waarom we eten zonder honger.

Bekijk ook haar promovideo:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Evelina Zinger boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN