• Een must-read voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd. Evelien weet de lezer op treffende wijze mee te nemen op de reis die ze zelf liever niet had gemaakt. Ze vertelt over alle keuzes die je als kankerpatiënt dient te maken, alle fysieke ongemakken, het immense verdriet en de angst voor afscheid, alles komt aan bod. Met hier en daar een flinke dosis humor. Een uitermate goed en meeslepend boek!
    F van Hoeve-Watts-Jones - Senior fysiotherapeut bij SMC Fysiomed

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Mensen tot bloei brengen

Levenslust zaaien én oogsten

Evelien van der Werff ontdekt de sleutel tot geluk en succes na haar tweede kankertraject en ontdekt dat ze veel meer kan dan ze denkt.
Ze gooit in 2021, midden in de coronacrisis, het roer om en neemt ontslag bij de KLM. Ze creëert een leven waar ze graag de wekker voor zet, fietst ongetraind 2000 kilometer voor een goed doel en schrijft haar bedrijf ‘van K naar Beter’ in: een sociale onderneming waarin ze haar creativiteit en ondernemerschap wil inzetten om de wereld van kanker te verbeteren met verlichtende en ondersteunende producten.

Evelien kwam in actie voor de 75 IPSO inloophuizen. Ze fietste 2000 kilometer in zes weken tijd, ze haalde €17.000 op en ze deed 78 interviews.

Sinds november 2021 is Evelien iniatiefnemer van de Gezonde Muts, waarmee ze alle ernstig zieke kinderen wil verwarmen met haar gezonde mutsen. De Gezonde Muts is een sociaal en duurzaam merk. Alle mutsen worden door een Nederlands familiebedrijf gebreid met ecovriendelijke materialen.
In dit interview voor NU.nl vertelt Evelien over haar Gezonde Mutsen.

Wil je als organisatie een zaal vol blije, geïnspireerde en gemotiveerde mensen die weer vol moed aan de slag gaan? Dan moet u Evelien boeken. Ze brengt levenslust, hoop, en zaait mogelijkheden.

Evelien kan een lezing verzorgen over de volgende onderwerpen:

  • Het levenstuinplan. Zaaien én oogsten.
  • Je kunt meer dan je denkt
  • De impact van kanker
  • De levenslessen van kanker
  • Ondernemen in China
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Evelien van der Werff boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN