« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Energiemanagement

“Zelfs met de hardste tegenwind kan de zon nog steeds schijnen” is het motto van Evelien Jonkers. Er wordt wel eens gezegd dat herstellen van een ziekte of letsel topsport is. In dat geval kan je stellen dat Evelien meervoudig topsporter is. Ondanks PTSS op haar 18e, hersenletsel op haar 28e en borstkanker op haar 30e staat haar leven in het teken van denken in mogelijkheden, positief blijven en doorzettingsvermogen. Juist door wat zij heeft weten te bereiken ondanks of juist dankzij haar tegenslagen, weet ze menigeen te inspireren. Zo is ze auteur van Met één borst in een Ferrari, een verhaal over hoe zij en haar omgeving er mee zijn omgegaan in het jaar dat ze borstkanker had en heeft ze in 2018 een TEDx-talk gegeven The bridge between you, a pack of yoghurt and preventing a burn-out.

Als gevolg van het hersenletsel en de behandelingen van borstkanker heeft Evelien minder energie. Doordat ze altijd denkt in mogelijkheden, heeft ze van deze beperking haar kracht weten te maken. In de jaren dat ze haar eigen coachingspraktijk had, is ze zich gaan specialiseren in het managen van je eigen energie. Ondertussen is ze dan ook expert op het gebied van Energie Management: hoe kan je meer doen met minder energie. Het managen van je energie is van wezenlijk belang bij zowel (het voorkomen van) een burn-out, als bij het herstellen van een ernstige ziekte of letsel en bij het omgaan met beperkingen.

Of het nu gaat om energieker in het leven staan, duurzame inzetbaarheid van medewerkers of om de invulling van uw diversiteitsbeleid: als spreker komt Evelien met verrassende inzichten tijdens uw bijeenkomst. Daarnaast heeft ze een waardevolle inbreng bij strategische vraagstukken hoe u het ziekteverzuim kan verminderen, hoe u mensen met een arbeidsbeperking zonder beperking in uw organisatie kan laten meedraaien en wat de rol van managers én medewerkers hier in kan zijn.

Evelien spreekt graag op uw evenement om uw toehoorders te verrassen en energie te geven en kan een lezing verzorgen over:

  • Energiemanagement: meer doen met minder energie (of: “Opgeladen of opgebrand?”)
  • De kracht van een beperking
  • Kanker & werk
  • Diversiteit & inclusie: hoe kan je met een arbeidsbeperking onbeperkt aan de slag
  • Omdenken van tegenslagen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Evelien Jonkers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN