« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Podium pakken!

Overtuigen met autoriteit en sympathie & Online Overtuigen

Wil je graag goed je boodschap overbrengen en je klanten of medewerkers meenemen? Ook Online?

Waar gaat het nu mis? Presentaties zijn gortdroog, saai, sprekers maken geen contact met het publiek. Het gaat veel te veel over de cijfertjes, maar het ontbreekt aan persoonlijkheid. Het gevolg is dat mensen afhaken en je je team niet motiveert of dat klanten ergens anders gaan kopen.

Waar wil je naartoe? Stel je voor. Je zit achter je laptop, je ogen kijken in de camera. Je online publiek hangt aan je lippen! Je weet ze te boeien met een goed verhaal, iedereen doet mee, ze moeten lachen en ze zijn overtuigd van je boodschap.

Hoe doe je dat? Door te overtuigen met autoriteit en sympatie, ook online! Jij kunt ook verbinden met je publiek, ook al ben je niet in dezelfde ruimte. Het is een misverstand dat offline en online presenteren iets totaal anders is.

Waarom is dat u belangrijk? Steeds meer managers, CEO’s en vakmensen moeten mensen online meenemen in hun verhaal. Dat valt niet altijd mee. Vaak komen boodschappen niet empathisch over en gaat het te veel over cijfers en te weinig over mensen. Het gevaar is dat motivatie en energie weglekken en dat mensen zich niet betrokken voelen. Dat moet anders.

Waarom Eva Brouwer als spreker? Eva Brouwer is succesvol presentatietrainer en auteur van de #1 bestseller op Managementboek In 10 stappen online presenteren. Ze stond eerder op het podium met de beroemde Amerikaanse gedragswetenschapper Robert Cialdini tijdens het populaire seminar van DENK producties ’de Psychologie van het overtuigen’. Ze begon als televisiepresentator en is een van de meest gevraagde vrouwelijke dagvoorzitters van Nederland, voor grote namen als Philips, PostNL, KVK, Schiphol en voor de overheid. Zo stond ze onder andere naast Koning Willem-Alexander en premier Rutte op het podium.

Met haar succesvolle bedrijf ‘Pak je Podium’ geeft Eva in-company trainingen bij bedrijven en coacht ze ondernemers om de ambassadeur te zijn van hun eigen bedrijf. Eva’s kennis en ervaring van het podium, camera en online marketing komen nu samen in een unieke combinatie van soft skills die in het huidige hybride tijdperk niet mogen ontbreken. Nieuw leiderschap draait om persoonlijke communicatie en presentatie. Jezelf en je expertise op een sympathieke manier laten zien is de sleutel om je medewerkers en klanten te boeien en binden. Eva Brouwer is een expert op het gebied van storytelling en presenteren en neemt je als spreker mee op een humoristische en praktische reis hoe jij jouw zakelijke verhaal kunt ombuigen naar een inspirerend verhaal, dat mensen AAN zet.

Eva biedt de volgende lezingen of trainingen (ook in het Engels), als fysieke lezing of in de vorm van een webinar of een professionele talkshow via livestream:

  • Overtuigen met autoriteit en sympathie: het geheim van Happy High Status.
  • Online overtuigen! Effectief en inspirerend online presenteren in het hybride tijdperk.
  • Pak je Podium Online Training over online presenteren, storytelling, sales en omgaan met de camera.
  • Meer diversiteit en Inclusie? Waarom de een meer mag stralen en de ander mag dimmen.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van Eva als presentator op online events.

Eva in actie zien als spreker? Bekijk dan onderstaande video.

In onderstaande video zie je meer over Pak je Podium.

Bekijk Eva in actie op haar youtube-kanaal: https://www.youtube.com/evabrouwer

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Eva Brouwer boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN