« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Uitvaartzorg

Esther Corion maakt op een heldere, lichte en professionele wijze, de onderwerpen overlijden, afscheid, rouw, verlies en uitvaart beter bespreekbaar. Dat doet ze voornamelijk (maar lang niet alleen) voor zorgprofessionals. Niet iedereen praat makkelijk over deze onderwerpen of niet iedereen wil er graag over nadenken maar met de juiste toon, voorbeelden en interactie, weet Esther aan te zetten tot nadenken, reflecteren en spoort ze aan om keuzes te maken.

Met een achtergrond in de zorg en ruime ervaring in de uitvaart- en evenementenbranche weet ze een divers publiek aan te spreken en dat beperkt zich lang niet tot de zorgprofessional. Iedereen krijgt te maken met afscheid en uitvaart. Door een gedegen voorbereiding op de doelgroep en veel ervaring in het bespreken van juist deze, kwetsbare onderwerpen, weet ze aan te sluiten op de doelen van de organisatie en juist dat beetje meer te bieden dan andere sprekers en voor een heel divers publiek.

Ook heeft ze door haar ervaring en achtergrond “voelsprieten” voor de problematiek waar zorgprofessionals, managers in de zorg maar ook familieleden, tegenaan lopen. Ze weet er de vinger op te leggen en oplossingen aan te dragen.

Esther wordt gezien als de enthousiaste en professionele stem van de uitvaartbranche. Ze is een verfrissende factor, gepassioneerd, oprecht geïnteresseerd in haar publiek en weet met de juiste vragen altijd de goede balans te vinden tussen gedegen informatie bespreken maar ook de fijne herinnering en soms zelfs “de lach” de hoofdrol te laten spelen.

Ze weet taboes te verkleinen, haar lezingen zijn interactief. Empathie, passie voor (uitvaart)zorg en een glimlach: dat is Esther.

Ze kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Uitvaartzorg
  • Laatste verzorging
  • Rouw en verlies
  • Multiculturele rituelen in de uitvaartzorg
  • Omgaan met rouw en verlies op de werkvloer
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Esther Corion boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN