• 'Een echte professional mét persoonlijkheid. Goed voorbereid, voelt uitstekend de zaal aan waardoor ze de juiste balans vindt tussen spontaan en serieus. Laat de gasten en sprekers stralen. Doen!'
    Justine de Haas - de Communicatieclub
  • “Wat ik ook zeer waardeerde was Emmelies feilloze Engels, iets wat voor ons belangrijk was, om het evenement een professionele uitstraling te geven. Gezien de reacties die ik gekregen heb is dat zeker gelukt.”
    Philip Bakker - Hittech Multin BV
  • “Een echte professional maar mét persoonlijkheid. Goed voorbereid, voelt uitstekend de zaal aan waardoor ze de juiste balans vindt tussen spontaan en serieus. Is aanwezig, maar laat de gasten en sprekers stralen. Doen!”
    Justine de Haas - de Communicatieclub

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Allround performer

Bevlogen – Energieke, kleurrijke Dagvoorzitter en Presentator

Als dagvoorzitter is het prettig en effectief om de juiste vorm te neer te zetten voor een evenement of congres. Dat kan Emmelie Zipson als geen ander. Zij zet elk podium naar haar eigen hand. Weet de juiste toon neer te zetten die past bij de wensen van het evenement. Ze is intelligent, zoekt interactie met de zaal en durft vragen te stellen over onderwerpen waar ze niet alles vanaf weet. Want die zijn er. Improviseren is haar sterke kant en daarnaast spreekt zij vloeiend Engels vanwege haar Engelse vader.

Emmelie heeft een achtergrond in theater en televisie. Door haar ervaring met o.a. vijf solo theater programma’s (zowel voor als achter de schermen) raakt zij niet gauw van haar stuk en lost zij bijvoorbeeld last-minute wijzigingen met plezier op. Inmiddels is zij een veelgevraagd dagvoorzitter, presentator van Facebook livestreams voor de ABN AMRO en sinds het kort het gezicht van DeGiro.

“Wat ik ook zeer waardeerde was Emmelie’s feilloze Engels om het evenement een professionele uitstraling te geven. Gezien de reacties die ik gekregen heb is dat zeker gelukt.” Philip Bakker – Hittech Multin BV

Emmelie verzorgde dit jaar presentaties voor de ESPO conference (i.s.m. Havenbedrijf Rotterdam), DPI (Polymer Research Platform) en een gloednieuw online programma voor DeGiro (Beleggen voor beginners). Ze deelde het podium met Charles de Mooij (Noord Brabants museum) Prof. dr. Herman Pleij en diverse directeuren uit de zeevaart sector (Gate Terminal). Zowel voor nationale als internationale bedrijven, waaronder systeem suppliers, mariniers, bankiers, kunstenaars, (mode) ontwerpers, ondernemers, gemeenteraadsleden, verenigingen, curatoren en ga zo maar door.

Zoek je een kleurrijke dagvoorzitter die tevens perfect en vloeiend Engels spreekt? Boek dan Emmelie Zipson. Bekijk ook haar video’s over wat zij allemaal in huis heeft:

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Emmelie Zipson boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN