• Toen onze eerder geboekte dagvoorzitter kort voor onze Eigenwijze dag af moest zeggen is Emmelie op zeer korte termijn ingevlogen bij deze medewerkers/netwerkdag. Complimenten voor hoe ze dit gedaan heeft want een open dagprogramma brengt veel onzekerheden met zich mee en vraag veel creativiteit en flexibiliteit van de dagvoorzitter. Emmelie heeft laten zien dit allemaal aan te kunnen waardoor we wederom een hele goede Eigenwijze dag hebben gehad met de medewerkers van Prinsenstichting!
  Ondernemingsraad Prinsenstichting
 • Emmelie was hosting the Amazon Academy 2020, virtual edition. She is a very professional moderator and host. With years of experience, she created the perfect dynamics during the virtual event. It was a very nice experience to work together!
  Veronique Houben - Amazon, Amazon Academy 2020
 • Emmelie is a wonderful moderator. She takes on every event with a personal touch. She's driven, flexible and truly great to work with. Even when you change have the assignment on a Sunday at 20:00pm.
  Rixt Herklots - The Next Women
 • 'Een echte professional mét persoonlijkheid. Goed voorbereid, voelt uitstekend de zaal aan waardoor ze de juiste balans vindt tussen spontaan en serieus. Laat de gasten en sprekers stralen. Doen!'
  Justine de Haas - de Communicatieclub
 • “Wat ik ook zeer waardeerde was Emmelies feilloze Engels, iets wat voor ons belangrijk was, om het evenement een professionele uitstraling te geven. Gezien de reacties die ik gekregen heb is dat zeker gelukt.”
  Philip Bakker - Hittech Multin BV
 • “Een echte professional maar mét persoonlijkheid. Goed voorbereid, voelt uitstekend de zaal aan waardoor ze de juiste balans vindt tussen spontaan en serieus. Is aanwezig, maar laat de gasten en sprekers stralen. Doen!”
  Justine de Haas - de Communicatieclub

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter | Moderator | Gespreksleider

Bevlogen – Energieke, kleurrijke dagvoorzitter en presentator

Emmelie Zipson is een ervaren tweetalige moderator en gespreksleider. Haar kracht is om mensen zich thuis te laten voelen op het podium. Gedreven door nieuwsgierigheid weet zij als geen ander de juiste toon neer te zetten voor jouw evenement of congres en kan daarnaast goed kijken naar de opbouw van een programma.

De afgelopen jaren heeft Emmelie talloze live events en meer dan 60 online / hybride events, livestreams en bijeenkomsten gemodereerd. Ze staat bekend om haar positiviteit, directheid en nieuwsgierigheid, ze kan snel schakelen en haar kracht is mensen zich thuis te laten voelen op het podium.
Daarnaast is ze een charmante, kleurrijke verschijning en gebruikt humor en lichtheid zonder aan inhoud te verliezen.  Door de brede verscheidenheid van uiteenlopende organisaties waarmee ze heeft samengewerkt, kan ze zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende sectoren.

StprydressThema’s waar zij veel affiniteit en ervaring mee heeft zijn vrouwelijk leiderschap/ondernemers, diversiteit, duurzaamheid, digitale transformatie-innovatie, onderwijs en kunst & cultuur.
Steeds vaker weten duurzame bedrijven, o.a. B-corp gecertificeerd, haar te vinden en heeft ze met succes samengewerkt met o.a. ELHO, de Erasmus Universiteit, Van Oord, HZPC, Philips, SURF, Upstream Talks, ING, The Next Women, Tech Leap en The Faber Group. 

“Door op zoek te gaan naar het verhaal achter een bedrijf, organisatie of spreker zorg ik dat je publiek geraakt wordt en je event betekenis krijgt en een onvergetelijke ervaring wordt. “

(foto Storydress)

Emmelie maakt op aanvraag gebruik van storytelling, spoken word en zang desgewenst met muzikanten. Door haar theater- en televisie-achtergrond, kan ze verschillende vormen inzetten en weet zij bovendien hoe je tijdens een event de aandacht vasthoudt en positieve energie creëert.

Emmelie groeide op in Hilversum, met een Engelse vader en Nederlandse moeder. Ze heeft gestudeerd in Amsterdam en Londen. Na haar opleiding aan de Toneel & Kleinkunstacademie toerde ze met solovoorstellingen het hele land door. Zij werd steeds vaker gevraagd voor (camera) presentatieklussen en dat was de start van haar nieuwe pad. Ze besloot haar creativiteit en verbindingskracht fulltime in te zetten als moderator, presentator en interviewer.

Lees hier haar InBeeld-verhaal over het wakker schudden van mannen en vrouwen. Bekijk ook haar video’s over wat zij allemaal in huis heeft:

     « terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Emmelie Zipson boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN