« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Relaxed ouderschap

Meer rust, balans en plezier voor (werkende) ouders

Elsbeth Teeling is expert op het gebied van ouderschap en meer balans en geluk in de combinatie werk en gezinsleven.

Ze schrijft en spreekt al meer dan tien jaar over relaxed ouderschap. Haar eerste boek Relax Mama! werd een bestseller en haar Facebookgroep De club van relaxte moeders groeide uit tot een zeer actieve en betrokken community met inmiddels meer dan 153.000 volgers. Na haar debuut volgden nog meerdere succesvolle titels voor ouders waarin ze een frisse kijk op het ouderschap geeft.
Met haar laatste boek Mom You Can, voor meer geluk in werk en ouderschap ontdekte ze negen succesfactoren die voor een uitstekende balans tussen werk en gezin zorgen. Hierover blogt ze en geeft ze workshops, webinars en lezingen waarmee ze ouders op een vrolijke en ongedwongen manier spiegels voorhoudt en inzichten geeft.

Elsbeth Teeling laat in haar boek en lezingen een tegengeluid horen. Je leest zoveel negatieve berichten over de combinatie van werk en moederschap, terwijl de praktijk vaker het tegendeel bewijst. Het beste wat je carrière kan overkomen is kinderen krijgen: ouders ervaren dat ze beter kunnen plannen, creatiever worden, meer gefocust zijn en betere keuzes maken. Bovendien ontdekte ze de negen succesfactoren die ervoor zorgen dat je niet alleen een gelukkigere ouder, maar ook een gelukkigere werknemer of ondernemer wordt.

Hoe zorg je ervoor dat je voldoende aandacht schenkt aan je kinderen én je werk? Hoe krijg je het voor elkaar om jezelf te blijven ontwikkelen terwijl je ook hard bezig bent je kinderen te laten opgroeien? Elsbeth Teeling laat in haar lezingen zien hoe je de ouder wordt die je wilt zijn, terwijl je ook tijd en aandacht hebt voor de rest van je leven.

Profielfoto: Peter Lammers

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Elsbeth Teeling boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN