« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Eigenaarscha(a)p

Schapendrijven en Hondenspiegelen

Ellen van der Zweep werkte na haar studies Fiscaal recht en Strafrecht onder andere bij het Gerechtshof te Arnhem (Jusititie). Daarnaast ontwikkelde zij bijzondere teambuilding- en leiderschapstrainingen met schapen en honden: de workshops Schapendrijven en Hondenspiegelen. Deze zijn ontstaan doordat ze ontdekte dat er uit haar favoriete sport, schapendrijven met Border Collies, bijzondere metaforen zijn af te leiden die ze graag met mensen wilde delen. Dit heeft een dermate mooie ontwikkeling doorgemaakt dat ze bij Justitie eervol ontslag heeft gekregen om zich fulltime te wijden aan haar eigen onderneming.

Vanuit de passie voor haar sport en haar werk, zijn er uit de workshops inmiddels verschillende lezingen ontstaan. Ellen wordt door nationale en internationale bedrijven gevraagd om inspiratiesessies te houden met een keur aan onderwerpen waarbij gedrag altijd centraal staat.

Ellen spreekt gepassioneerd voor haar gasten, inspireert hen met de bijzondere metaforen die de dieren haar dagelijks laten zien en neemt iedereen mee in haar verhaal.

Ellen kan een lezing verzorgen over o.a.:

• Eigenaarscha(a)p & verantwoordelijkheid nemen
• Hoe beïnvloeden we de dynamiek van Actie = Reactie
• Klantgerichtheid
• Wat drijft ons?

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Ellen van der Zweep boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN