• "Ik was niet alleen tevreden, maar zeer onder de indruk! Alleen al in het voorafgaand proces waarbij jullie geweldige plannen deelden en het creatieve denken goed bleek te matchen bij onze visie van de Saxion Majlis. Zeker ook tijdens de sessie, waarbij we loskwamen van en daadwerkelijk tot output kwamen in de brainstorm."
    Sanne Wassink - Saxion Hogeschool

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Media-antropoloog en journalist

Storytelling en Mediawijsheid

Ellen van Dalen is journalist en media-antropoloog. Zij is naast eindredacteur bij dagblad Trouw ook samensteller van het nieuwe museum bij het Instituut voor Beeld & Geluid. Je kan haar gerust een media-expert noemen, iemand die alle media-ontwikkelingen vanuit het maatschappelijk perspectief beziet. Voor B&G, bibliotheken en op de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie geeft zij regelmatig masterclasses over Waarheidsvinding en geeft ze een kijkje achter de schermen hoe de Journalistiek werkt (zij kan het weten want werkte voor gerenommeerde media -landelijk, internationaal en lokaal ; radio/tv/dagbladen/online). Handig voor bedrijven, organisaties die nieuwsgierig zijn naar journalistieke selectiecriteria, tussen feit en mening of ontwikkelingen als ’De Media Ben Jij’. 

Daarnaast geeft Ellen lezingen over Storytelling. Voor dit soort lezingen of het begeleiden/ meedoen als panellid kan je haar boeken bij ZijSpreekt. 

Eerder nam Ellen deel aan bijeenkomsten voor hoge- en MBO scholen (zoals ROC Friesland, Saxion University), Het Holland Festival, Filosofisch Café Nijmegen, bibliotheken en het Instituut voor Beeld en Geluid.  

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Ellen van Dalen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN