• "Ik was niet alleen tevreden, maar zeer onder de indruk! Alleen al in het voorafgaand proces waarbij jullie geweldige plannen deelden en het creatieve denken goed bleek te matchen bij onze visie van de Saxion Majlis. Zeker ook tijdens de sessie, waarbij we loskwamen van en daadwerkelijk tot output kwamen in de brainstorm."
    Sanne Wassink - Saxion Hogeschool

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter en trainer creatief denken

Journalistiek en internet

Ellen van Dalen is eigenaar van een bureau voor Creatief Denken. Zij fasciliteert daarbij organisaties die willen innoveren, alleen niet goed weten hoe. In een of twee dagdelen zet zij met brainstormsessies de eerste stap. 

Via podcast of korte video’s, gedraaid met de smartphone, kan zij resultaten uit bijeenkomsten vastleggen, zodat die in- of extern gedeeld kunnen worden.

Ellen is journalist en antropoloog, en heeft jarenlange ervaring in het maken van programma’s, met name in en over het buitenland. Ze geeft les in Interviewtechnieken, Creatief Denken en Schrijven. Ook is zij een expert op het gebied van creative online content, ze heeft voor elke doelgroep een heldere visie welke content het beste waar voor geschikt is.

Kortom, meerdere specialismen waarbij ze met groot enthousiasme een training of bijeenkomst in kan leiden.

Eerder leidde Ellen bijeenkomsten voor hogescholen (ROC Friesland, Saxion University), Het Holland Festival en internationale hulporganisaties.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Ellen van Dalen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN