« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Visionair en Mythologist

Een veelzijdige visie

Als auteur en spreker inspireert Elisabeth van der Meer op haar eigen wijze manier, ondernemers, professionals en hun organisaties hun plaats in het grote geheel van alle veranderingen te zien in als steun bij het realiseren van hun plannen en ambities.

Elisabeth gelooft dat de mensheid aan het begin van een nieuw tijdperk staat, waarin veel traditionele opvattingen niet meer geldig zullen zijn. Die overgang roept veel angst en verwarring op. Ze weet dat hoe eerder ondernemers, professionals en organisaties bekend zijn met de contouren van dit nieuwe tijdperk, hoe sneller ze daar op kunnen inspelen en van kunnen profiteren. Daar wil zij met haar presentaties aan bijdragen.

Elisabeth verruimt je visie voorbij het alledaagse en neemt je mee op een visionaire reis die ze gedistilleerd heeft uit de symbolische betekenis van mythen en sprookjes en haar studie naar de ingrijpende veranderingen sinds het begin van de twintigste eeuw. Ze helpt jou en je organisatie zich optimaal te plaatsen in het grote geheel van de (r)evolutionaire ontwikkelingen van deze tijd. Diepgaand, rebels en authentiek.

Al vanaf haar jeugd is Elisabeth geïnteresseerd in volksverhalen en mythologieën van alle culturen, religies en spirituele tradities. Eerst om ze gewoon te lezen, later om hun symbolische betekenis te achterhalen. Die interesse bleef naast haar studie fiscale economie en het ondernemerschap daarna. Het motorfietsbedrijf dat ze 25 jaar samen met haar echtgenoot, wegracecoureur Cees van Dongen succesvol leidde. Na de verkoop van het bedrijf werd zij actief in de gemeentepolitiek tot de terminale ziekte van haar echtgenoot leidde tot twee jaar intensieve mantelzorg. Na een rouwperiode startte Elisabeth haar coaching- en trainingspraktijk Sound Bytes of Wisdom, waarin ze haar coaching-kennis en wijsheid inzet samen met haar levenservaring.

Dat totaal levert haar een schat aan inzichten op. Bijvoorbeeld het achterliggende verband tussen technologische ontwikkeling en vrouwenemancipatie. Elisabeth ontwikkelde met haar schat aan kennis, wijsheid en ervaring een heel eigen visie op verleden, heden en toekomst. Die visie heeft ze vastgelegd in haar boek 1, 2, 3 Daar gaan we... met vertrouwen het nieuwe tijdperk in. Die inzichten deelt ze via presentaties met het grote publiek.

Elisabeth publiceerde de volgende artikelen in InZicht:

Elisabeth is vertrouwd met online platforms en het geven van webinars. Daarnaast kan zij haar lezingen ook in het engels verzorgen.

Elisabeth kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • De verrassende inzichten van het vergelijken van mythologieën,
  • Een positieve visie en kijk op de moderne ontwikkelingen.
  • Rewrite her story, herschrijf haar verhaal. Een andere visie op Man/Vrouw ontwikkelingen.
  • Ken jezelf, hoe je mindset je resultaten bepaalt.
  • De verbinding tussen Technologische Innovatie en Spiritualiteit.
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Elisabeth van der Meer boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN