« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Videomarketing

Elisabeth Griffioen heeft van de videovakvrouw haar merk gemaakt. Als regisseur en verslaggever maakte zij televisieprogramma’s als Grenzeloos verliefd, De Buitenlandse Bruid, Ik mis je en Kinderziekenhuis. Nu helpt ze ondernemers en communicatie-professionals goed voor de dag te komen in video’s voor hun bedrijf of organisatie. Met praktische trainingen en coaching voor concept, script en presentatie en natuurlijk met het maken van professionele video-producties. Ze vlogt wekelijks over alles waar je tegenaan loopt als je videomarketing inzet en zo ook zelf zichtbaar wordt als ondernemer en als mens.

Video is het marketingmiddel waarin de echte mens achter het bedrijf naar voren komt. Na heel lang aarzelen wordt het nu door bedrijven wel ingezet, maar de mensen die het doen ervaren enorme drempels. Dat heeft te maken met een gebrek aan kennis, maar nog meer met angst om fouten te maken en onvermogen om de eigen kennis en ervaring om te zetten in aanstekelijke nuttige video’s. Iedereen heeft een smartphone, iedereen kan in principe en video maken, maar wie gewoon maar wat doet, maakt van zijn kijkers geen volgers.

Elisabeth laat de mensen in de zaal zien dat ook zij dit instrument in kunnen zetten op een manier die bij hen past, zonder angst, met veel plezier. Omdat ze zelf dezelfde barrières en angsten kent als de mensen in de zaal is haar verhaal over hoe haar bedrijf ontstond en groeide door video hier ook relevant.  Haar presentaties zijn humoristisch, inspirerend en praktisch. Ze zet mensen in actie en bevordert de zelfredzaamheid.  

Elisabeth kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Video voor je bedrijf: hoe pak je dat aan?
  • Zakelijk vloggen (met je smartphone!?)
  • Variaties daar op: video – bedrijf – hoe je jezelf zichtbaar maakt als mens en expert in je vak. Gevolgen en praktische aanpak. Elisabeth: ’Ik richt mij iets meer op inhoud dan op techniek maar weet wel wat je moet weten over de techniek, vanuit mijn voormalige ervaring als regisseur en video-editor’.
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Elisabeth Griffioen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN