« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Veerkracht

Je lichaam als sterkste wapen

Denise Laan is sinds 2020 te zien als één van de rechercheurs van het opsporingsprogramma Hunted. Met haar opvallende uiterlijk én daadkrachtige manier van werken laat zij daar precies zien wat ze in huis heeft.
Ze spreekt met al haar aanstekelijke energie over het ontwikkelen van fysieke en mentale kracht, in zowel het werk- als het privé-leven. Door haar boeiende manier van vertellen neemt ze iedereen mee in haar unieke visie op vitaliteit en zorgt ze, letterlijk en figuurlijk voor de nodige beweging in haar publiek.

Na verschillende missies met de Koninklijke Marine gaat zij vervolgens de straat op bij de politie. Als hoofdagent en biker krijgt ze te maken met zeer uiteenlopende situaties. Van hulpverlening bij zware verkeersongevallen tot aanhoudingen met geweld. ’Als vrouw van 1.63m leerde ik dat een sterk lijf en dito voorkomen het verschil kunnen maken in het dagelijks handelen.’

Bij de politie kruipt haar bloed daarom nog meer naar het bouwen aan een fysiek en mentaal sterk lichaam waardoor zij docent professionele weerbaarheid wordt. ‘Als agent is je lichaam je sterkste wapen. Door te ontdekken hoe je het beste kunt investeren in een gezonde leefstijl en mindset zorg je ervoor dat je blijft staan. Rechtop, en met plezier in alles wat je doet.

Denise Laan kan een lezing verzorgen over:

  • Fysieke en Mentale Kracht
  • Vitaliteit
  • Opsporing, politie & defensie (Hunted)
  • Stress- en energiemanagement
  • Second Hand Design (fashion en interior) en Duurzaamheid
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Denise Laan boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN