« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Time Management

Timemanagement

Denise Hulst is sinds 1997 multi- ondernemer, auteur, trainer en coach, kostwinner. Ze schreef 11 non-fictie boeken, waaronder een aantal bestsellers over haar vakgebied (werkdruk, stress, alle ballen in de lucht, informatie en emailmanagement, vrouwen en geld, online ondernemerschap en boekmarketing). 
Ze geeft trainingen, lezingen en workshops over bovenstaande thema’s, met de nadruk op praktisch en toepasbaar, gedragsverandering op basis van dat wat er is, zonder abstracte managementmodellen en theorieën maar op basis van de dagelijkse praktijk. 

Denise is literair agent en zakelijk auteurscoach voor non-fictie schrijvers die veel boeken willen verkopen maar vooral met hun boek een goed bedrijfsresultaat willen halen. Ze is gepokt en gemazeld binnen het boekenvak, uitgevers – en ondernemersland. 

Ze maakte in haar ondernemerschap hoge pieken en diepe dalen mee, overleefde ternauwernood de crisis en leerde uiteindelijk wat het is om te ondernemen in zwaar weer en haar eigen weg te vinden. 
Ze heeft een  heilig geloof in de veerkracht van de mens en van vrouwen in het bijzonder. 

Denise staat regelmatig voor grote en kleine groepen en deelt met humor haar kennis en ervaring over de valkuilen van ondernemerschap, geld verdienen, faillissement en kostwinnerschap, het schrijven, uitgeven en verkopen van boeken en de ambities van grote ego’s.

Teven is Denise chronisch ziek zonder dat dat zichtbaar is. Ze wordt regelmatig ingehaald door haar ongebreidelde optimisme en dadendrang. Hoe doe je dat? Kostwinner en ondernemer zijn en toch gezond, fris en fruitig blijven?

Denise kan lezingen, workshops en trainingen geven rond de onderwerpen:

  • Schrijverschap- ondernemerschap
  • Businessmodellen rond je boek
  • Het Geldspel 
  • Faillissement, kostwinnerschap en ondernemerschap
  • Chronisch ziek zijn en ondernemerschap
  • Werkdruk, stress, burn –out, timemanagement
  • Benedictijns Timemanagement


ZijSpreekt was bij de boeklancering: ’Lanceren kun je leren’. Zie de impressie op ZijWasErbij.

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Denise Hulst boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN