« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

you can!

We can’t control the sea, but we can learn how to surf!

Als iemand weet wat overleven is, creatief denken en persoonlijk leiderschap dan is het Danielle Goedmakers wel. Een leven met naasten met borderline, narcisme en aanverwachte psychiatrische stoornissen leerde haar al jong te overleven.

Samen met haar positieve mindset, creativiteit in combinatie met bewuste voeding en sport zocht zij altijd naar oplossingen en mogelijkheden. Door Danielle’s werkervaring als pensioenspecialist, letselschade behandelaar en coach kent ze ook vanuit de verzekeringskant en juridische kant het klappen van de zweep.

En net toen ze dacht dat ze alles had meegemaakt, raakte ze haar gezondheid, onderneming, huis en veiligheid kwijt. Schulden stapelden zich op en als hoogopgeleide vrouw zag ze haar leven als een sneltrein voorbij razen. Ze herpakte zichzelf midden in haar schulden en helpt nu anderen door lezingen te geven, te spreken en door ze te coachen. Tenslotte is iedereen meer dan zijn of haar schulden, problemen, gezondheid. Daniëlle is een vechter. Er is altijd een weg uit ellende.

Zij is een levend voorbeeld daarvan en daarom wordt zij steeds meer gevraagd om vanuit haar leven anderen te helpen. Ze heeft een no nonsense mentaliteit,  humor en zal altijd de mens centraal stellen in haar lezingen. Haar uitgangspunt is het persoonlijk leiderschap en de verbinding aanwakkeren. Ze was te zien op TV Limburg, College Tour en steeds meer netwerken vragen haar om te spreken over o.a. de volgende onderwerpen:  

  • Over-Leven met een chronische ziekte
  • Praat jezelf gezond
  • Ga eens Hosselen! Verschillende manieren om geld te creëren!
  • De mindset van Armoede en Succes
  • Over-Leven in een gezin met narcisme en borderline

In 2019 zullen haar eerste boeken gaan verschijnen.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Danielle Goedmakers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN