• 'Daniëlle weet snel de aandacht van mensen te pakken, maakt makkelijk contact en heeft een plezierige en warme manier van presenteren. Als management zijn we heel tevreden over het verloop van de avond, ze weet te inspireren!. Ik kan Daniëlle absoluut aanbevelen aan andere organisaties.'
    Ruud van Hecke - Rabobank Regio Schiphol

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Verleid de klant

Verleid de klant en onderscheidend verkopen

Daniëlle de Jonge is een echte salesvrouw, auteur van de boeken ’Verleid de Klant, ’Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ’Extreem klantgericht’ werkt via haar bedrijf als commercieel trainer, coach en spreker. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak helpt zij om bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te maken. Zij weet ondernemers en (sales)professionals te prikkelen om zich onderscheidend te profileren en op die manier klanten te werven en te behouden.

Extreem klantgericht verscheen in april 2019. Hierin beschrijft ze de factoren van succesvol zakendoen. Naast commerciële slagkracht en waardevolle klantrelaties is dat ook maatschappelijke bewustzijn. Klanten verwachten exclusieve persoonlijke aandacht en ze zoeken naar bedrijven die maatschappelijke – ecologische en sociale – impact creëren. Danielle geeft volop praktische tips om meteen toe te passen en komt met aansprekende voorbeelden ter inspiratie. (uitgave Van Duuren Management, € 24,99).

Daniëlle de Jonge heeft na een studie Bedrijfseconomie diverse commerciële functies vervuld. Als trainer, coach en spreker helpt Daniëlle professionals en ondernemers om succesvol te zijn en blijven in klanten vinden, hebben en houden.

Acquisitie, verkoopgesprekken, klantgerichtheid, relatiebeheer en verleid de klant zijn enkele thema’s waarvoor zij wordt ingeschakeld en spreekt! Voor het thema ’Verleid de klant’ hanteert Danielle negen strategieën voor onweerstaanbaar zakendoen. En ze houdt presentaties over onderscheidend verkopen. Klanten vinden, hebben en houden met échte aandacht.

Daniëlle presenteert op een nuchtere manier, met humor en vooral heel erg praktisch. Met opvallende film- en geluidsfragmenten, aansprekende voorbeelden, overtuigend beeldmateriaal, veel interactie en humor reikt ze op inspirerende wijze praktische tips aan. Ook de mix van ’live’ bijeenkomsten en een online leeromgevinmei 15 220 Smallg met extra oefeningen, webinars en meer spreekt klanten altijd aan. 

Éen impressie van de boekpresentatie ’Human2Human’, in Breda, is te zien in ZijWasErbij.

Lees ook hoe ze te werk gaat in haar verhaal In Beeld bij ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Daniëlle de Jonge boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN