« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Communiceren met beleving

De kracht van enthousiasme

Daniëlle Brons MSc, founder en Managing Director van brandXtension, staat bekend als pionier en ambassadeur van Live Communicatie. Zo won ze dubbel goud voor een case met McDonald’s, waarbij een tropisch eiland in Nederland drie maanden te water lag. Prijswinnaars werden daar vermaakt, een dag vol plezier met dolenthousiaste vrienden. Zo’n belevenis raakt mensen en blijft bij. Daniëlle is gespecialiseerd in het realiseren en ontwerpen van positieve onuitwisbare indrukken.

Omzeil de info-tsunami met vermaak
Op vlotte wijze onthult Daniëlle de geheimen van deze snel aan populariteit winnende vorm van communicatie: positieve belevenissen. Tal van aansprekende voorbeelden komen voorbij. Inspiratie voor iedereen die vandaag de dag met zijn of haar boodschap door de commerciële informatie-tsunami probeert te breken om op het netvlies van de consument te komen. Die laten zich op hun beurt niet langer door de eerste de beste reclame verleiden…

De kracht van beleveniscommunicatie
Belevenissen bieden de oplossing, versterkt door de ontwikkeling dat mensen tegenwoordig minder waarde hechten aan producten dan herinneringen. Wie informatie wil overdragen moet zorgen voor betrokkenheid. Mensen moeten een connectie voelen, dat kan via enthousiaste vrijwillige deelname. Ze moeten geraakt worden in het hart. Niets is daartoe beter in staat dan live communicatie, want ervaringen die zorgen voor kippenvel die blijven bij.

A great experience is a gift forever
Ook zal de gereedschapskist worden geopend, waarmee het mogelijk wordt dat mensen zich openstellen voor live communicatie in alle soorten en maten. Van beurzen en promoties tot kaliber tropisch eiland, voorzien van ins en outs.

Science
Daniëlle onderscheidt zich naast een indrukwekkende hoeveelheid praktijkkennis door diepgang, ze ontwikkelde de afgelopen 20 jaar een eigen visie. Hoe komt het dat ervaringen die de zintuigen weten te raken zo’n impact hebben op de mens? Startend bij de psyche volgt een onderbouwde uiteenzetting die eindigt met praktische handvatten. Haar presentaties zijn helder, aansprekend en herkenbaar.

Daniëlle verzorgt lezingen, workshops en masterclasses over:

  • Live Communicatie
  • Beleveniscommunicatie
  • Merkactivatie
  • Events
  • Experiential Marketing
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Daniëlle Brons boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN