« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Mindset

Persoonlijke ontwikkeling

Cynthia van der Schoor werkte met plezier van 2008 tot 2016 als gespecialiseerd verpleegkundige in het ziekenhuis. In 2016 was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ging ze aan het werk bij een arbodienst. Iets nieuws en een verbreding op haar vak. Dit liep echter anders dan verwacht. Ze ontwikkelde een burn-out. Voor en tijdens deze periode werd zij geïntrigeerd door mindset en persoonlijke ontwikkeling. ‘Het moest toch anders kunnen’. Ze volgde een opleidingstraject bij Tony Robbins en ging naar meerdere seminars/events in binnen en buitenland. Naast deze persoonlijke ontwikkelingsreis heeft ze ook de opleiding tot NLP-practitioner gevolgd en afgerond.

Tijdens het traject van Tony Robbins heeft Cynthia enkele belangrijke stappen genomen in haar leven en carrière. Zij en haar man verhuisden in 2018 van de stad naar een plek met rust en groen en nam ontslag bij de arbodiens. Ze zette haar eigen bedrijf op gericht op mindset en persoonlijke ontwikkeling. Hierin helpt ze mensen om zijn of haar eigen keuzes te maken. Ongeacht wat de omgeving daarvan vindt. Gewoon omdat het diegene gelukkig maakt. Ze helpt mensen met het stellen en behalen van doelen.

Naast de afronding van het opleidingstraject van Tony Robbins is Cynthia ook gecertificeerd Robbins-Madanes Life Coach. Dit alles heeft haar gebracht naar een leven vol voldoening, geluk en betekenis. Hetgeen wat zij haar coaches ook wil meegeven. Ze schreef het e-boek waarin je in zeven stappen leert hoe je eigen keuzes kunt maken en waaróm deze keuzes belangrijk zijn voor jou.

Ze geeft naast haar mindset coaching ook les op een opleiding voor Veiligheidskundige. Hier geeft zij les over Psychosociale Arbeidsbelasting en besteedt aandacht aan de mens achter de werknemer. Wat kan werk doen met een persoon als er iets op het werk speelt of als er mentaal iets niet lekker loopt? Ook geeft ze vanuit haar eigen bedrijf workshops en lezingen over mindset, persoonlijke ontwikkeling en productiviteit. 

Wat haar drijft om zoveel mogelijk mensen te helpen op al deze onderwerpen is, dat ze alles zelf heeft meegemaakt en doorgemaakt. Ze is een ervaringsdeskundige en professional. Hierdoor geeft ze een persoonlijke touch en feel aan deze onderwerpen. Het is namelijk haar eigen (levens)verhaal. 

Lees haar InBeeld-verhaal over de reis van haar eigen mindset.

 Cynthia van der Schoor kan een lezing verzorgen over:

  • Mindset
  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • Burn-out/Werkdruk
  • Voldoening/Geluk/Betekenisvol leven
  • Gedrag van mensen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Cynthia van der Schoor boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN