« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Organizer met gezond boerenverstand

Stress? HSP? Een feest der herkenning

Claudy Voskens is van nature hooggevoelig en een organizer pur sang. Als ervaringsdeskundige op gebied van HSP, burn-out, stress(preventie) en organizing, luistert, organiseert, coacht, spreekt en schrijft ze. Haar focus richt zich op hooggevoeligen omdat zij meer openstaan voor indrukken en prikkels, waardoor ze sneller een gevoel van stress ervaren.

Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt? Raak je geïrriteerd door rommel in je omgeving of chaos in je hoofd? Ben je te druk om met aandacht iets te doen? Ben je snel afgeleid door geluid, geur of sfeer? Herkenbaar? Tijd om je bewust te worden waar je mee bezig bent en in beweging te komen.

Claudy schrijft hier ook over in haar blogs en in haar boek Mijn boerenverstand & ik. Daarin adviseert Claudy om zelf in beweging te komen, je boerenverstand te gebruiken en te luisteren naar je intuïtie. Zo voorkom je extreme stressklachten en zelfs een burn-out. 

Claudy verzorgt lezingen en workshops voor Het feest der herkenning, waarin ze haar persoonlijke ervaringen met je deelt. Je kunt haar ook inhuren voor het presenteren van een event, als dagvoorzitter of voice-over.

ZijSpreekt was bij de boekpresentatie van Mijn boerenverstand & ik met ZijWasErbij. Lees ook haar InBeeld verhaal.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Claudy Voskens boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN