« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dienstverlening

Genieten voor gevorderden

Chiara van Bergen - Monasso is als ondernemer actief in het optimaliseren van dienstverlening, vaak in de zorg. Op een enthousiasmerende, doortastende en geheel eigen wijze geeft ze inspiratie hoe dienstverlening efficiënter en gastgerichter in te richten. Van visie, tot planvorming en calculatie, tot implementatie en borging. Ze organiseert de bedrijfsvoering zo, dat er maximaal tijd en budget beschikbaar komt om aan geluksmomenten en oprechte aandacht te besteden. Want als de klant gelukkig is én de bedrijfsvoering klopt, is dit de beste combinatie.

Haar professionele achtergrond ligt op het snijvlak van zorg, bedrijfskunde en hospitality. Voorbeelden vanuit dit werkveld, kan ze vertalen als spreker, dagvoorzitter of presentator, maar door haar inlevingsvermogen en analytisch inzicht verdiept ze zich ook snel en grondig in bredere vraagstukken. Doordat ze zich goed voorbereidt en actief meedenkt, tracht ze altijd het doel van de organisatie te overtreffen, sprekers optimaal tot hun recht te laten komen en het publiek te verrassen.

Ze vertaalt haar ervaring vanuit hotellerie, bedrijfswetenschappen en het werkveld naar concrete voordelen voor haar klant. Naast oog voor efficiëntie en bedrijfsvoering, heeft ze een scherpe antenne voor (nieuwe) marktbehoeften en vertaalt dit in passende concepten met de visie van de klant in haar achterhoofd.

Chiara is letterlijk een combinatie van Achterhoekse nuchterheid en ’la Dolce Vita’. U vindt in haar de unieke combinatie van IQ en EQ. Ze is een volledig authentieke, enthousiaste dame zonder poespas maar mét zelfspot, die zorgt voor een vloeiend verloop van een succesvolle dag. Ze heeft een scherp analytisch en conceptueel vermogen en een gezonde dosis creativiteit en gedrevenheid. Het leggen van de juiste verbindingen, creatieve invalshoeken en innovaties belichten, het stellen van de juiste vragen en ad rem reageren is haar toevertrouwd.

Ze is ontwapenend, energiek, oprecht en toont respect. Daardoor weet ze sprekers op een vriendelijke en humoristische manier antwoorden en voorbeelden te ontlokken. Inspiratie, energie en een glimlach: dat is Chiara.

Chiara is te boeken als dagvoorzitter, maar kan ook een lezing geven over o.a.:

  • Food & Hospitality
  • Services & Dienstverlening
  • Zorg & Facilitair
  • Zorg & Gastvrijheid
  • Doelgroepenbenadering in zorg
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Chiara van Bergen - Monasso boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN