« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Transformatie

Diva of diversity

Cheyenne Smaal is een succesvolle changemaker en een verhalenverteller die taboes doorbreekt. Dit doet ze als teamcoach, transformatiecoach en spreker. Ze transformeert de meest ingewikkelde teams (met ongezonde teamdynamieken en onderstromen) naar high-performance teams. Ze is een veelgevraagde spreker (scholen, bedrijven en events) en teamcoach.

De combinatie Hindoestaanse Surinaamse én transgender maakte onder meer dat ze een zeer lastige jeugd heeft gehad. Ze is geboren in Suriname en groeide op in een zeer arme omgeving en ervoer verwaarlozing en pesten. Op haar 15de emigreerde ze met het gezin naar Nederland, waarna ze opgroeide in de Bijlmer. Ze heeft vaak het gevoel gehad dat ze nergens bij hoorde. Zodoende is Cheyenne op missie om de wereld in kleine stappen iedere dag wat mooier te maken. Ze gelooft dat een ieder erbij hoort. Ondanks alle afwijzingen in welke vorm dan ook. Je kunt alles bereiken wat je wilt, wanneer jij jezelf kunt accepteren en verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen gedrag. Embrace you. Embrace life. When you can dream it, you can be it.

Cheyenne is de belichaming van diversiteit en inclusie. Zij heeft een biculturele achtergrond, is transvrouw, vrouw van kleur met een leven vol taboe en beperkende patronen. Met recht the Diva of diversity.

Ze leert hoe je succesvol kunt zijn en de gestelde doelen kunt halen. Hoe je afscheid neemt van beperkende patronen en weer plezier kunt ervaren.

Cheyenne biedt de volgende lezingen en coaching trajecten (ook in het Engels). Dit kan zowel fysiek als digitaal in de vorm van een webinar/online training:

  • Zijn wie je bent. Is een lezing ter inspiratie over diversiteit, inclusie en persoonlijk leiderschap. Hiermee creëert ze bewustwording en geeft ze inzicht in beperkende gedragspatronen, waarna ze haar persoonlijke lessen deelt.
  • Embrace yourself, online programma voor meer inzicht in jezelf. Om jezelf vrij te maken van beperkende patronen, schuldgevoel, afwijzing.
  • Persoonlijk leiderschap training voor bedrijven die te maken hebben met teams met hoge ziekteverzuim, resultaten die niet behaald worden, ontevreden medewerkers. Een transformatie van teams naar gezonde en high-performance teams.

Lees het artikel in het Financieel Dagblad waarin Cheyenne haar verhaal vertelt.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Cheyenne Smaal boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN