« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Gedragsverandering

De mens in veranderende organisaties

Charlotte van den Wall Bake begeleidt mensen als individu en in teamverband bij persoonlijke en professionele ontwikkeling in veranderende organisaties. Als ervaren (team)coach en trainer ligt haar ervaring met name bij vraagstukken op het gebied van interpersoonlijke communicatie, gedrag en samenwerken.

Ze biedt geen pasklare oplossingen, maar leert haar klanten ontdekken hoe ze zélf aan de slag kunnen. Het resultaat hiervan is dat mensen, teams en organisaties in beweging komen én blijven, met direct merkbare positieve consequenties. Als bestuurslid van de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) is Charlotte altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gedragsverandering. Ze is geregistreerd als Senior Practitioner Coach. 

Charlotte is een graag geziene gast en ervaren spreekster op congressen, waar ze haar publiek in beweging weet te zetten als zij spreekt over gedragsverandering bijvoorbeeld in veranderende organisaties. De ontwikkeling van individu en organisatie staat sinds 1992 centraal in haar werk. Na jarenlang als HR adviseur en manager gewerkt te hebben heeft Charlotte sinds 2003 haar eigen bedrijf. Ze handelt op basis van kennis en jarenlange ervaring en vanuit haar gevoel.

In 2012 verscheen haar eerste boek: Constructief communiceren als specialist en in 2014 is het tweede boek van haar hand verschenen: Constructief communiceren als huisarts. Lees ook haar InBeeld verhaal over groepsdynamiek en persoonlijk leiderschap.

Charlotte van den Wall Bake houdt lezingen over:

  • Motiveren
  • Feedback
  • Persoonlijk leiderschap en groei
  • Gedragsverandering
  • Samenwerken
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Charlotte van den Wall Bake boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN