« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Excellent Leiderschap

Haal het beste uit je team – en uit jezelf!

Charlotte Staats is gefascineerd door het thema van (excellent) leiderschap. Wat maakt dat sommige leiders het beste uit hun team weten te halen, en anderen niet?
Op leiders komt heel wat af. Ze zijn strateeg, inspirator, planner, hulplijn, buffer en praatpaal tegelijk. Hoe zorgen zij ervoor dat hun team kan excelleren en zij het ook voor zichzelf nog interessant en motiverend houden? Het antwoord op die vraag begint bij stevig persoonlijk leiderschap. Iedereen neemt nu eenmaal zichzelf mee naar het werk, met alle goede en minder goede kanten. Nobody is perfect.

Ze neemt het publiek mee in de belangrijkste actuele inzichten over persoonlijk leiderschap, en koppelt daaraan praktische handvatten die de toehoorders direct in het eigen werk kunnen toepassen. Klaar om uw eigen gebruiksaanwijzing te ontdekken?

Charlotte schreef Persoonlijk Leiderschap, voor de leider van nu (2019) en samen met Anja Hilgers De weg naar excellent leiderschap (2016, genomineerd als managementboek van het jaar 2017) en Beginnen met leidinggeven (2022).

Ze kan een lezing verzorgen over:

  • Persoonlijk leiderschap (voor iedereen)
  • Persoonlijk leiderschap voor leidinggevenden
  • De weg naar excellent leiderschap
  • Beginnen met leidinggeven
  • Leidinggeven aan innovatie

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Charlotte Staats boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN