« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Presenteren

Van zingen tot debatteren tot presenteren

Charlotte Nevels treedt al op voor een publiek sinds haar 14e en zij heeft met één van haar eerste optredens meteen al de talentenjacht van haar middelbare school gewonnen. Ze heeft inmiddels al veel ervaring met het podium. Zo heeft ze twee jaar lang gedebatteerd in de Lagerhuisdebat-competitie voor jongeren. Tijdens deze periode heeft ze ook haar liefde voor muziek ontdekt en schrijft ze inmiddels haar eigen nummers.

Van deze zelfgeschreven nummers heeft ze er drie geproduceerd en op Spotify gelanceerd. Charlotte heeft zelf al eens gezegd over haar optredens ‘Zingen is een speciaal manier van communiceren, sommige emoties kun je alleen overbrengen met muziek’. Al snel wilde ze op zoveel mogelijk gebieden podiumervaring opdoen. Ze wilde namelijk meer zijn dan alleen een singer-songwriter. Ze zingt dan ook in een band, speelt gitaar en treedt regelmatig op in musicals.

Als presentatrice is ze te vinden op kleinere en grotere evenementen, haar laatste evenement was voor een publiek van 1000 mensen bij de opening van het nieuw academisch schooljaar van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is een echte allrounder, van zingen tot debatteren tot presenteren, ze geniet er allemaal even veel van. Ze heeft een frisse blik op hoe je jezelf het beste kan presenteren en zo kan ze elke podium zich eigen maken. Met al deze verschillende ervaringen weet Charlotte inmiddels wel hoe ze het publiek voor zich wint.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Charlotte Nevels boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN