« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

#healing

Chantal van den Brink is auteur van de trilogie Brieven van mijn ziel, waarin zij openhartig verslag doet van de radicale ommezwaai in haar leven. In 1994 verliet ze na een visioen haar huis, huwelijk en carrière om zich te ontwikkelen als healer en te zoeken naar genezing van chronische vermoeidheid.

De reis zette haar denkbeelden over het leven op zijn kop, bracht haar in de hoogste regionen van het universum en de diepste spelonken van haar ziel: haar chronische vermoeidheid bleek te wortelen in seksueel misbruik in haar kindertijd. Gesterkt door de kennis en ervaring die ze inmiddels als healer en coach in haar opleiding en eigen praktijk had vergaard, zocht ze vervolgens buiten de reguliere paden naar genezing van Post Traumatische Stress. Haar ervaringen deelt ze in haar boeken, haar blogs, in Rond de Tafel bijeenkomsten en lezingen. Daarnaast volgt zij een opleiding tot kunstschilder.

Chantal van den Brink ziet zichzelf als ANWB bord, een wegwijzer, een reisgids. Ze weet de essentie te raken en verzorgt lezingen over o.a.:

  • Verloren wijsheid ofwel de samenhang tussen de energetische wereld en onze aardse werkelijkheid
  • Ziekte als roep van de ziel om transformatie
  • Indivduele en collectieve energetische velden, tijdlijnen, familiesystemen, vorige levens, toen en nu, soulretrieval
  • Helen van lichaam, geest en ziel in het algemeen
  • Helen van seksueel misbruik, mishandeling en Post Traumatische Stress in het bijzonder
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Chantal van den Brink boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN