« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Neuromarketing

Neurowetenschappen, gedragspsychologie en marketing bij elkaar

Hoe krijg ik anderen in mijn richting? Wat kan ik doen om mensen te overtuigen van mijn visie, strategie, plan, product of bedrijf? Het wordt gegarandeerd makkelijker en leuker als je hiervoor de breintechnieken vanuit Neuromarketing inzet. 95% van onze beslissingen wordt namelijk genomen door het onbewuste deel van het brein. Het is dus de kunst om deze aan te spreken. Drs. Chantal van den Berg is expert op dit gebied.

Neuromarketing is de discipline waarin kennis van Neurowetenschappen, gedragspsychologie en marketing bij elkaar zijn gebracht. Doordat ze deze kennis van het brein weet te vertalen naar dagelijkse praktijksituaties binnen organisaties ontstaan gedenkwaardige lezingen en presentaties voor bedrijven, ondernemers, netwerken, branche-organisaties en onderwijsinstellingen.  

Een perfecte combinatie van vakkennis en ervaring inclusief directe toepassing. Geen droge theorie, maar precies die toepassing op situatie, vraag en wens. Want er zijn maar hele kleine veranderingen nodig in de manier waarop je iets aan het brein presenteert waardoor het effect vele malen groter wordt. Ze schreef hier dan ook een boek over: Breinspel (2018). Dit boek, ontworpen als een spel, leert je hoe je het onbewuste brein activeert en zo mensen in actie laat komen. Omdat het 15 praktijksituaties bevat en daarmee ’uitgeschreven scripts’ is het een uniek boek om je doelen te bereiken. Een preview inclusief praktijksituatie vind je hier.

Chantal van den Berg is full-time spreker en adviseert het bedrijfsleven met haar praktische uitwerking van Neuromarketing. Daarnaast is ze een veelgevraagd deskundige bij onderzoeken binnen hogescholen en universiteiten. Door haar 15-jarige management- en directie-ervaring weet ze als geen ander hoe Neuromarketing ook in dit deel van de organisatie is toe te passen.  

Haar unieke maatwerkpresentaties brengen het publiek in een ‘flow’, ze zetten aan tot aktie, overdenking en inspiratie. Puur omdat ze afgestemd zijn op het publiek en hun vragen. Door haar energie en enthousiasme motiveert ze elk publiek om hun overtuigingskracht op anderen te vergroten. Gebracht via heldere taal op een manier die je raakt, omdat je het puur beleeft. Alle zintuigen in aktie. Muisstille zalen, volle aandacht zodat iedereen na afloop direct aan de slag wil met de toepassing ervan. 

Chantal van den Berg kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Neuromarketing vertalen naar de dagelijkse praktijk bij bedrijven, netwerken etc
  • Subtiel Overtuigen, hoe krijg je anderen automatisch in jouw richting
  • Hoe zorg je dat ze jou niet meer vergeten, om meer effectief te communiceren
  • Hoe de insula jouw business bepaalt, een andere kijk op klantbenadering

Foto: Eddie Mol

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Chantal van den Berg boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN