« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Persoonlijkheidsontwikkeling

Op karakterontwikkeling naar de top

Caroline van Leuven is een gepassioneerde vrouw, sterk gericht op resultaat. Van huis uit is zij informatiespecialiste met een unieke focus op persoonlijkheidsontwikkeling, wat de impact is op de ervaring van succes en geluk en hoe zich dit van kinds af aan ontvouwt bij de persoon. Haar verlangen naar kennis en informatie brengt haar tot het werkveld van de documentaire informatievoorziening in corporate organisaties en de overheid. De fascinatie voor de voortdurende ontwikkeling van organisaties en wat mensen in organisaties drijft, blijft ondanks haar beroepsrichting.

In 2007 – na het maken van een film over haar eigen leven – rondt zij haar studie psychologie af en legt zij de grondslag voor het werken met video stijl analyses in het kader van persoonlijkheidsvorming van mensen en talentontwikkeling. Haar adviesbureau  Indivisible opereert op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit in organisaties.

Met de focus op verbetering van het prestatievermogen en optreden van mensen biedt zij haar cliënten de mogelijkheid het eigen functioneren naar een coherent en hoger niveau te brengen.

Ze bereikt dit onder andere door het toepassen van video- en gedragsanalyses en programma’s waarin mensen zich bewust worden van de uitstraling die zij op anderen hebben, zodat zij zichzelf strategisch kunnen positioneren in hun positie.

Haar maatschappelijke betrokkenheid om vrouwen een gezicht te geven in arbeidsparticipatie leidt tot de oprichting van de stichting Women in Society, waarin diversiteit, (top)talent en begeleiding voor vrouwen op karakterontwikkeling naar de top speerpunt zijn.

Caroline kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Persoonlijkheidsontwikkeling
  • Mentaliteitsontwikkeling
  • Vrouwen naar de top
  • Authentiek keuzes maken
  • Vrouwelijk leiderschap
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Caroline van Leuven boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN