« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Bewustwording en andere culturen

Inzicht en inspiratie tot innerlijke groei

Caroline Dusée schrijft en spreekt op het gebied van innerlijke groei, spiritualiteit en een diepere bewustwording omtrent grote levensthema’s zoals dood, verlies, vergeving, zelftrouw, intuïtie en de relatie tussen mannen en vrouwen.
Daarnaast heeft Caroline een achtergrond als cultureel antropoloog en woonde en reisde jarenlang over de hele wereld, met name in Zuid-Amerika en Afrika. Tegenwoordig verdeelt Caroline haar tijd tussen Nederland en meerdere landen waar zij onderzoek doet.

Zij vertelt vanuit haar persoonlijke ervaring en persoonlijk levensverhaal. Ze deelt ook de inzichten die zij opdeed in de vele verschillende culturen waar zij tijd doorbracht en die betekenis kunnen hebben voor ons eigen leven op het gebied van vergeving, leren luisteren naar de ander, omgang met de dood en spiritualiteit.

Er verschijnen binnenkort twee boeken van haar hand. Haar eerste boek gaat over verlies en zelftrouw en is gebaseerd op haar persoonlijk levensverhaal. Haar volgende boek betreft de onuitgesproken emoties van mannen, gebaseerd op interviews met mannen over de hele wereld. Dit boek is bedoeld om mannen en vrouwen dichter naar elkaar te brengen.

Caroline spreekt in binnen- en buitenland, in het Nederland- en Engels over haar leven en werk. Haar werk en benadering zal altijd gericht zijn op inzicht en inspiratie tot innerlijke groei.

Onderwerpen waarover Caroline spreekt en waarvoor zij te boeken is:

  • Onderwerpen met betrekking tot haar (opkomende) boeken.
  • Over haar leven en reizen in andere culturen.
  • Onderwerpen en levensthema’s met betrekking tot persoonlijke groei en spiritualiteit, zoals deze ook in haar andere (geschreven) werk en leven tot uiting komen.

Caroline is te boeken voor zowel lezingen en interviews alsmede gast bij podcasts. Ze is ook te boeken als dagvoorzitter en door haar jarenlange ervaring, tevens als interviewer.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Caroline Dusee boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN