« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Allround performer

Zij zingt, acteert, presenteert en spreekt!

Carolina Mout is multi-inzetbaar: ze zingt, speelt en praat. Sinds haar afstuderen aan de Academie voor Kleinkunst heeft zij zich breed ontwikkeld. Ze heeft rollen gespeeld in grote- en kleine musicals, geacteerd in films en series, les gegeven en eigen (solo)producties geschreven, geproduceerd en gespeeld. Zo heeft ze een Zilveren Harp gewonnen, een literaire toneel prijs, en werd ze genomineerd voor een musical award. Maar bovenal is Carolina een allround entertainer met humor en diepgang die kan losmaken en improviseren. Ze schrijft conferences op maat, waarbij ze met een prettige dosis zelfspot put uit haar eigen avonturen. Ze stelt zich kwetsbaar op, maakt wezenlijk contact, en verbindt hoofd en hart door te beginnen en/of te eindigen met een toepasselijk lied waarmee ze steevast de gevoelige snaar raakt. Ook het lied kan op maat geschreven worden: intiem en ontroerend en/of juist een clublied op bekende wijs, wat iedereen mee kan zingen en zo zorgt voor een vrolijke, verbindende afsluiting. Zo geeft zij uw event net dat gouden randje en slaat u meerdere vliegen in één klap. 

Carolina heeft veel ervaring met bedrijfsevenementen en kan zich inleven in een scala aan onderwerpen. Zo had ze bijvoorbeeld een bijzondere, avontuurlijke vader en heeft ze een deel van haar jeugd in Suriname gewoond, is getrouwd met een buitenlandse man en dat maakt dat ze met een afstandje kan kijken naar de Nederlandse cultuur. Maar ze heeft ook veel met jongeren, opvoeding, perfectionisme versus creativiteit, het kwijtraken en weer vinden van je eigenwaarde, cultuur en ondernemerschap, relaties, vrouwen-gerelateerde zaken, (empowerment, metoo), leven en dood en spiritualiteit. 

Ze heeft in de loop der jaren meegewerkt aan evenementen van de NS, ING, Oracle, ABNAmro, Sikkens, Bouwfonds, bijeenkomsten van vroedvrouwen, opvoedkundigen en ex gedetineerden.  

Carolina treedt ook op als dagvoorzitter en moderator. Dit kan ze ook in (Amerikaans) Engels. Ze praat en/of zingt uw (bedrijfs)evenement aan elkaar, verbindt sprekers en publiek, zorgt dat iedereen gehoord wordt en dat men on speaking terms met elkaar de zaal verlaat. Verwacht warmte, spontaniteit en humor. 

Last but not least is Carolina BS-er (Bekende Stem). Ze is al ruim 25 jaar een veelgevraagde voice over. U heeft haar ongetwijfeld gehoord in één van de talloze R/TV commercials, aan de telefoon, op de voicemail, in animaties en corporate video’s, of in het Openbaar Vervoer. Mocht het nodig zijn, kan ze dus ook nog de voice over verzorgen van uw event; de filmpjes van haar stem voorzien en evt. gasten aankondigen.

Carolina is stemexpert; vanuit haar dertig jaar ervaring op en rond het toneel en in de geluidsstudio, coacht ze iedereen die beter wil leren praten op alle niveaus; van spreekbeurt tot speech. Ze werkt met amateurs en professionals, één op één, of juist in een groep. Ze verbindt u door en brengt u naar uw bestemming. Uitnodigend, vertrouwenwekkend, warm en informatief.

Luister hier naar haar voice over fragmenten op SoundCloud.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Carolina Mout boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN