« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Theatraal multi-inzetbaar

Zij zingt, acteert, presenteert en spreekt!

Carolina Mout geeft workshops door het hele land en presentatie trainingen aan bedrijven, samen met osteopaat Erik Veldman. Ze schrijft en regisseert, ook op basisscholen en middelbare scholen.

Ze geeft al twintig jaar les aan diverse conservatoria en theater opleidingen, waaronder tien jaar zanginterpretatie bij Lucia Marthas en acht jaar bij Inholland Conservatorium Haarlem. Ze treedt op als gastdocent bij de Hanzehogeschool in Groningen, Conservatorium Utrecht, Codarts, ROC en als jurylid en coach bij My voice in jazz.

De door haar opgerichte muziektheatergroep De Meisjes won in 1988 een Zilveren Harp. Orgeade Overzee werd genomineerd voor de CJP Podiumprijs en won de H.G. van der Vies prijs, een letterkundige prijs voor Beste Nieuwe Toneelstuk (1995). Voor haar rol in Beauty and the Beast ontving Carolina in 2006 een nominatie voor Beste Vrouwelijke Bijrol bij de John Kraaykamp Musical Awards en Zadelpijn 2/Het verwende nest werd genomineerd voor de Toneel Publieksprijs 2013.Carolina Mout actie

Ze treedt op met Mout en haar jongens en maakte deel uit van de crew van de muzikale komedie We Want More (mei/juni 2016).

Carolina behoort al ruim 25 jaar tot de beste en meest gevraagde stemacteurs; (duizenden) radio- en tv-commercials, bedrijfsfilms (ING, KLM), IVR, Miele, Nuon, Evides, NN), kinderliedjes (Eigen-wijs) en animatie (Bob de Bouwer, Phineas & Ferb). Ze is o.m. de vaste Vodafone voicemail stem en de OV stem van RET en HTM.

Veelzijdige Carolina spreekt ook o.a. over:

  • Stem
  • Theater
  • Televisie/film
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Carolina Mout boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN