« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Waardecreatie/Impactvol ondernemen

Profit & positieve impact

Carolien Gadella – van Wersch MBA heeft zowel een communicatie als een bedrijfskundige achtergrond. Ze heeft bijna twintig jaar ervaring met duurzaamheid of zoals ze het zelf liever formuleert: lange termijn waardecreatie of toekomstbestendigheid.

Haar missie met haar inspiratie- en adviesbureau: het moet gewoon worden dat winstgevend ondernemen samen gaat met een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij; profit & positieve impact.

Ze heeft het vak geleerd bij Nike waar zij de eerste acht jaar van haar carrière werkte als Corporate Responsbility Manager. Daarna is ze adviseur geworden bij Beco en EY op het gebied van strategisch duurzaamheid management bij bedrijven. Daarnaast doceert zij o.a. bij de opleiding CSR Management aan de Erasmus Universiteit en bij de leergang Sociaal Ondernemen van Nyenrode.

Naast haar commerciële activiteiten heeft Carolien veel ervaring in de not-for-profit sector. Zij heeft op jonge leeftijd een stichting opgericht die binnen enkele jaren uitgroeide tot een landelijk bekende en erkende organisatie op het gebied van een gezonde levensstijl voor jongeren met overgewicht. Momenteel is zij bestuurslid bij stichting Jarige Job en de Made Blue Foundation.

Boekomslag Carolien GadellaHaar passie voor profit & positieve impact komen samen in sociaal ondernemerschap. Het is dan ook niet gek dat Carolien de afgelopen jaren op dit vlak zeer actief is geweest. In juni 2017 verscheen haar eerste boek, getiteld: Duurzaamheid is passé. 8 ingrediënten voor succesvol en toekomstbestendig ondernemen.
Bekijk de impressie van de boekpresentatie in Rotterdam.

Carolien brengt inspiratie en energie. Ze is inhoudelijk sterk, maar haar passie en enthousiasme maken het verschil.

Ze kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Sociaal ondernemerschap (ondernemen in de nieuwe economie)
  • Meervoudige creatie (welke waarde, los van de economische waarde, voeg je toe of onttrek je aan de maatschappij?)
  • Strategische duurzaamheid (hoe geef je als bedrijf invulling aan duurzaamheid op een strategische manier)
  • Impact Measurement (hoe meet je de impact van je organisatie?)
  • Stakeholdermanagement (de do’s en don’ts van stakeholderdialogen)
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Carolien Gadella - van Wersch boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN