• Carla Tijhuis was de dagvoorzitter van het jubileumcongres van Infinite Financieel. Mede dankzij haar enthousiasme en deskundigheid werd ons congres een prachtig succes. Zowel in de voorbereiding van het congres als op de dag zelf dacht Carla prettig actief mee, door goede suggesties te doen voor de opzet en inhoud van de plenaire opening en sluiting van de dag. Mede door haar achtergrond als 'financial' kon Carla in haar presentaties op de congresdag pendelen tussen proces en inhoud, een fijne combinatie. Kortom, een plezierige dagvoorzitter die meer doet dan op de congresdag langskomen van 9 tot 5.
    Monica van der Hoff-Israël - Eigenaar en bestuurder bij Infinite Financieel.

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter / gespreksleider

Met een natuurlijke flair

Carla Tijhuis is een betrokken en energieke dagvoorzitter en gespreksleider. Aan zakelijke bijeenkomsten met inhoudelijke thema’s voegt zij een knipoog toe. Met een open en nieuwsgierige houding bijt ze zich vast in de materie. Ze stelt vragen en is oprecht geïnteresseerd in welk verhaal er verteld moet worden.

Een scherpe analytische blik maakt dat ze snel tot de kern komt. Haar vrouwelijke intuïtie en aanstekelijke enthousiasme zorgen voor een prettige en ontspannen sfeer. Hiermee zorgt zij voor verbinding tussen sprekers en publiek.

Als dagvoorzitter kondigt ze sprekers aan en leidt ze het interview, panel of debat. Ze stelt vragen, aan sprekers en publiek, bewaakt de tijd en het doel van de bijeenkomst. Met een natuurlijke flair en talent voor improviseren speelt ze in op wat er gebeurt en wat de bijeenkomst nodig heeft. In de voorbereiding denkt ze graag mee over doel, opbouw, vorm en inhoud. Alles wat nodig is om een event tot een succes te maken.

Carla Tijhuis heeft meer dan 25 jaar ervaring: in het financiële vakgebied (als accountant en interim professional), in het onderwijs (als studentbegeleider en docent), als ondernemer en toezichthouder. De veelzijdige werkervaring is ontstaan door haar belangrijkste drijfveer: “Doen wat je leuk vindt en veranderen wat niet goed voelt.” Met deze brede belangstelling en een groot aanpassingsvermogen is ze breed inzetbaar.

Haar motto is: “Je bent de regisseur van je eigen leven”.

Ze was te gast bij Glenn Vergoossen in de podcast Over Spreken Gesproken om te praten over saaie financiële events, haar passie voor improvisatietheater en haar rol als dagvoorzitter. Beluister de aflevering.

Carla Tijhuis is vanaf heden te boeken als dagvoorzitter en is ook inzetbaar op Engelstalige events.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Carla Tijhuis boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN