« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Vitale teams

Preventief werken om burn-out te voorkomen

Carine Coehoorn heeft meer dan twintig jaar ervaring als coach op het terrein van burn-out en ander psychisch gerelateerd verzuim. Zij heeft een voorkeur voor helder, logisch en praktisch. Tegelijk heeft zij een grote fascinatie voor energetische processen, zoals quantumfysica. Zij is Master-facilitator in Psych-K, een methode om rechtstreeks in het onderbewuste overtuigingen te veranderen. Heel wonderlijk, maar effectief.

Omdat burn-out zoveel ellende geeft voor werknemers én werkgevers ontstond bij haar de behoefte om meer preventief hieraan te werken. Voor werknemers ontwikkelde zij de training ’Regie over mijn Energie’ die sinds 2013 succesvol draait. Voor werkgevers heeft zij in 2021 het boek ’Burn-out is als failliet gaan - hands-on gids voor leidinggevende’ geschreven. In dit toegankelijke en visuele boek vol infographics laat zij zien waarom en hoe burn-out ontstaat en geeft ze praktische handvatten voor begeleiding en preventie. In 2022 start ook een training rond dit boek, speciaal voor leidinggevenden, te beginnen met het bespreekbaar maken van duurzame inzetbaarheid in hun team.

Carine Coehoorn heeft Humane Voeding gestudeerd (Wageningen) en is gepromoveerd in de Bedrijfskunde (RU Groningen). Daarna heeft zij veertien jaar gewerkt als zelfstandig ondernemer en werkt nu bij Arbodienstverlener Perspectief (Vitaalste Bedrijf van Nederland in 2020).

Carine Coehoorn kan een lezing verzorgen over de volgende onderwerpen:

  • Zin en onzin van vitale teams
  • Burn-out preventie en begeleiding door leidinggevenden
  • Vitale Ruimte als basis voor duurzame inzetbaarheid interventies
  • Energiebalans en gezond gedrag voor medewerker en team
  • Duurzame inzetbaarheid bespreekbaar maken in je organisatie
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Carine Coehoorn boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN