« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Persoonlijke kracht

Jannie Boer en Pauline van der Veeken zijn twee ondernemende, kleurrijke Powervrouwen: inspirerend, innovatief, creatief, humoristisch, resultaatgericht, positief, verdiepend & intuïtief. 

In de kleur, stijl en imago branche staan ze bekend als innovatief. Ze zijn bedenkers en uitgevers van Het Imago Spel en de vijftien bijbehorende Themasets – kant en klare tools om met verschillende aspecten van Imago – binnenkant, buitenkant en overkant - te laten zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. 

Meer dan 150 professionals werken met hun nieuwste methodiek Personal Power Plus – jouw blauwdruk voor succes en geluk. PPP meet met een online persoonlijkheidstest Persoonlijke Kracht, geeft een Blauwdruk voor het pad dat bij je past met praktische tips om jouw Impact te vergroten en je uitstraling te versterken.

Hierover hebben zij een boek geschreven: Krijg toch allemaal de Kleuren – hoe je krachtig uit de verf komt

Hun innovatieve ideeën zijn bekroond met de VIP Award 2015 van de Vereniging van Image Professionals.

Samen komen ze snel tot de kern en staan garant voor een sprankelende presentatie met stof tot nadenken en praktisch toepasbare tips. Als achtergrond nemen ze mee kinderpsychiatrie, mode, voeding, communicatie, vitaliteit, ondernemerschap, kleur & imago opleiders, burn-out coaching.

Jannie en Pauline kunnen een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Versterk je Persoonlijke Kracht
  • Krijg toch allemaal de Kleuren – hoe je krachtig uit de verf komt
  • Maak een onvergetelijke Eerste Indruk
  • Vol Zelfvertrouwen Zichtbaar
  • Personal Branding en de Kracht van Kleur
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Boer en Van der Veeken boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN