« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Presentator │Gastronomie

Luistert en verbindt

De belangstelling voor mensen en hun verhaal is de rode draad in alles wat Bianca Tan doet. Zo is ze naast presentator ook trainer. Ze spreekt met kennis van zaken. Ze houdt ervan om mensen te enthousiasmeren en om te ontdekken ‘wat mensen werkelijk beweegt’.

Sinds 2007 maakt ze voor landelijke omroepen radiodocumentaires en televisiereportages over uiteenlopende menselijke onderwerpen. Bianca maakte jarenlang het populaire AT5 programma Chefsdat later Eten met Bianca’ werd.  In 2013 voltooide ze haar eerste lange documentaire over culinair journalist Johannes van Dam: ’De keuken van Johannes’. Ze presenteerde o.a. het Food & Film programma 2018.

Naast presentator is Bianca trainer. Ze geeft persoonsgerichte stem- en presentatietrainingen op basis van de Feldenkrais methode. Daarbij gaat het om leren spreken met bewustzijn van stem, ademhaling en lichaam. Ze kijkt naar alle niveaus van je verhaal en zoekt naar jouw unieke en effectieve manier van communiceren.

Bianca Tan treedt op als dagvoorzitter/gespreksleider - ieder onderwerp dat over menselijk gedrag gaat heeft haar interesse - en ze houdt lezingen, interviews en presentaties over:

  • Alles wat met gastronomie, koken, lekker eten of niet lekker eten te maken heeft. Eten als verbindend ritueel, of als metafoor voor kwaliteit van leven.
  • Jezelf presenteren voor een groot of heel klein publiek op basis van de leermethode Feldenkrais.

Bianca biedt dit alles ook aan in vloeiend Engels.

Lees ook In Beeld en beluister Bianca tijdens het radioprogramma Mangiare! of lees over haar in City Amsterdam.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Bianca Tan boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN