« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Presentator │Gastronomie

Luistert en verbindt

Bianca Tan maakte jarenlang het populaire AT5 programma Chefsdat later Eten met Bianca’ werd. Vanaf 2007 maakte zij voor landelijke omroepen radiodocumentaires en televisiereportages over uiteenlopende menselijke onderwerpen. In 2013 voltooide ze haar eerste lange documentaire over culinair journalist Johannes van Dam: ’De keuken van Johannes’. Ze presenteerde o.a. het Food & Film programma 2018.

De belangstelling voor mensen en hun verhaal is de rode draad in alles wat Bianca doet.

Naast presentator is Bianca trainer. Ze geeft persoonsgerichte stem- en presentatietrainingen op basis van de Feldenkrais methode. Daarbij gaat het om  leren spreken met bewustzijn van stem, ademhaling en lichaam. Ze kijkt naar alle niveaus van je verhaal en zoekt naar jouw unieke en effectieve manier van communiceren.

 Bianca heeft een prettige stem en spreekt met kennis van zaken. Ieder onderwerp dat over menselijk gedrag gaat heeft haar interesse. Ze houdt ervan om mensen te enthousiasmeren en om te ontdekken ‘wat mensen werkelijk beweegt’.

Bianca treedt op als dagvoorzitter/gespreksleider en houdt lezingen, interviews en presentaties over:

  • Alles wat met gastronomie, koken, lekker eten of niet lekker eten te maken heeft. Eten als verbindend ritueel, of als metafoor voor kwaliteit van leven.
  • Jezelf presenteren voor een groot of heel klein publiek op basis van de leermethode Feldenkrais.
  • Iets (nieuws) leren, metacognitie of autodidactiek.

Beluister ook Bianca tijdens het radioprogramma Mangiare! of lees over haar in City Amsterdam.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Bianca Tan boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN