« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Werk creëren met Personal Branding

Door zichtbaarheid je kansen vergroten

Bernadette Vrijling verzorgt al meer dan 25 jaar inspirerende trainingen en workshops. Haar bedrijf heeft als slogan ‘Leven vanuit Kracht’.

Werkend vanuit ‘Eigen Kracht’ helpt Bernadette, op haar specifiek creatieve wijze, ondernemers en werkzoekenden hun authentieke Personal Brand te vinden. Zo worden zij zichtbaar en vindbaar. Ze combineert haar kennis als psycholoog met veel praktijkervaring bij onder andere autobedrijven, woningcorporaties, uitvaartzorg en penitentiaire inrichtingen. Daar leert ze medewerkers om klantgericht te werken, gezien vanuit het perspectief van de klant.

Bernadette kijkt altijd met een frisse, humorvolle blik naar zichzelf en naar uw branche, organisatie, afdeling of persoon en ziet daar kwaliteiten en ‘scherpe randjes. Ze traint en coacht mensen in groepen en één op één door het hele land.

Verder is Bernadette ruim zes jaar geleden gestopt met het drinken van alcohol, en vijf jaar geleden met roken. Ook over hoe verslaving er in de praktijk uit kan zien en hoe je kunt stoppen met een verslaving kan Bernadette eerlijk en beeldend vertellen en meedenken.

Bernadette Vrijling is te boeken voor lezingen, workshops en masterclasses op het gebied van:

  • Personal Branding, als middel om op een authentieke manier ‘no 1’ te zijn
  • Werk zoeken en vinden (boven de 50 jaar)
  • Leven vanuit authenticiteit, hoe jouw kwaliteiten en scherpe randjes je helpen een vollediger mens te worden
  • Hoe verslaving er in de praktijk uit kan zien, en hoe je stopt met een verslaving (als psycholoog en ervaringsdeskundige)
  • Werken vanuit het perspectief van de klant

Bekijk ook Bernadette tijdens haar inspiratie workshop personal branding:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Bernadette Vrijling boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN