« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Gelijkwaardige besluitvorming

CONSENT-methode®

Baudy Wiechers (1966) leeft volop het leven waar zij graag over spreekt. Gelijkwaardigheid komt bij haar overal terug. In de manier waarop ze invulling geeft aan haar trainingen, de leefstijl in haar gezin, keuzes die ze maakt om te wonen, te werken en te leven. Baudy’s lezingen zijn interactief en worden altijd aangepast aan de setting en grootte van de groep. Door te ervaren wordt een glimp opgevangen van de mogelijkheden die ontstaan als we weer oprecht naar elkaar gaan luisteren. En ook wat het betekent om samen tot het best mogelijke besluit te komen, waarbij alle stemmen gelden, dus iedereen mee kan doen en de daaraan gekoppelde verantwoordelijkheid werkelijk krijgt en draagt.boekomslag Baudy wiechers

Aan de hand van praktijkverhalen neemt Baudy je mee naar nieuwe mogelijkheden en ze laat zien hoe belangrijk het is om alle stemmen te horen en mee te laten wegen om zo gebruik te maken van de individuele kennis en wijsheid van elk mens.

Baudy is grondlegger van de CONSENT-methode®, publiceerde in 2015 het boek ’Breng Balans in je Gezin’ en in 2017 het boek ’Besluit met CONSENT – Handboek voor effectief en gelijkwaardig samenwerken binnen bedrijven, organisaties en teams’.
Ze geeft trainingen en leidt mensen op tot CONSENT-methode® Master. Baudy is te boeken als spreker, workshopbegeleider, panellid en gespreksleider.

Baudy spreekt o.a. over:

  • Gelijkwaardige communicatie en besluitvorming
  • Durf jij werkelijk gebruik te maken van de kennis en wijsheid van alle betrokkenen?
  • Afspraken maken in het gezin op basis van gelijkwaardigheid
  • Leuk die zelfsturing. Maar hoe doe ik dat in de praktijk?
  • Luister jij als manager écht naar je medewerkers? Hoe ver durf jij te gaan?

Lees ook haar verhaal In Beeld.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Baudy Wiechers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN