« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Anders denken anders doen

Leiding geven aan verandering

Barbara van Schaik heeft ruim twintig jaar als senior leidinggevende vorm en inhoud gegeven aan veranderingen bij o.a. Reed Elsevier en Stichting Bibliotheek Rotterdam. Sinds 2015 is ze onder de noemer scherpte diepte Consultancy werkzaam als coach en organisatie adviseur. Met haar motto ‘anders denken, anders doen’ helpt ze mensen en hun organisaties om gewenste en noodzakelijke veranderingen te verwezenlijken.

Haar focus (en voorkeur) ligt vooral op de mens kant van veranderen. Of zoals zij dat noemt: de harde kant van zacht.

De blogs die ze met enige regelmaat schrijft zijn een uitlaatklep voor haar ideeën en gedachten over leiderschap en veranderen (en aanverwante onderwerpen). Geheel in lijn met haar stijl en manier van werken: empathisch, analytisch en met humor. Scherp én diep. Ze is tegelijkertijd gestructureerd én creatief met een voorliefde voor beeldtaal: Barbara is ook fotograaf. In haar presentaties verenigt ze deze kwaliteiten tot een onderhoudend en memorabel (beeld)verhaal over de betekenis en kracht van anders denken en anders doen.

Barbara vertelt haar verhalen op conferenties en bij andere gelegenheden. Ook heeft ze ervaring als gespreksleider en met het vormgeven en faciliteren van kleine en grote bijeenkomsten en workshops. Haar lezingen zijn onderhoudend en memorabel.

Barbara spreekt in het Nederlands en in het Engels over o.a.:

  • Verandermanagement
  • Diversiteit
  • Leiderschap
  • Management
  • Fotografie    
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Barbara van Schaik boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN