« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Verandering

Barbara Kerstens is gespecialiseerd in verandering bij mensen en systemen die ziek zijn. Ze heeft een diepe interesse in de mens, verandering en leiderschap. Ze studeerde Organisatiewetenschappen (VU) na het afronden van de Hoge Hotelschool (Maastricht). Verschillende opleidingen, waaronder aan de Universiteit voor Humanistiek, en trainingen over de mens en gedrag vormden haar deels. ‘Ik leerde veel op school en de universiteit, maar veel meer leerde ik door het leven en haar gebeurtenissen.’ Geregeld doet ze zelf experimenten, waarbij ze uit haar comfortzone gaat om nieuwe patronen te ontdekken. De essentie van veranderen volgens Barbara: de kern aanpakken en de moed hebben te gaan.

Ze ontwikkelt en exploiteert nieuwe leefstijlprogramma’s voor mensen met een chronische aandoening. Barbara ziet elke dag dat mensen ’beter’ kunnen worden en minder afhankelijk van medicatie. De voorbeelden die zij sinds 2011 scheppen hebben een belangrijke rol gespeeld in de opkomst van de leefstijlgeneeskunde.

Barbara Kerstens spreekt met een bevlogen en inspirerend verhaal over leefstijlverandering, voeding, beweging en ontspanning.
Ze kan een lezing verzorgen over:

  • Verandering nodig? Begin zelf!
  • Gedragsverandering, hoe maken we het in 5 stappen mogelijk
  • Een team of organisatie bouwen vanuit talent
  • 7 redenen waarom rituelen in organisaties belangrijk zijn
  • Moeilijke beslissingen vragen om lef!
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Barbara Kerstens boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN